Senasude25 Gerçekten bu hastaneye gidip bakmak istiyorum İmran hanımı övüyorlar.. bilgisi olan yazabilir mi ultrasonu nasıl doktor nasıl acaba?
123_456 Senasude25 canım bizde eşimin mesleğinden dolayı vandayız eşimin arkadaşları akdamar hastanesini önerdi bizde yaklaşık 5 aydır gidiyoruz gerçekten çok memnunuz 😊
Zsnbr Senasude25 valla canım son 2dir ruhat karakusa gidiyorum hoş doktor yani ayrıntılı bakıyor baya inceliyor
123_456 Senasude25 canım benüm bugün doktor kontrolüm vardı imran hanımda hamileydi kendi izne ayrılmış 🥵 haberiniz olsun
Senasude25 123_456 süper✨ hastane biraz köhnemsi gibi 😅 biliyorum ama giriş katı görmüştüm sadece .. Belki diğer katlar iyidir filan,nasıl hastane ve kime gidiyorsunuz beş aydır lütfen Aydınlatın beniiii🤭
123_456 Senasude25 valla canım hastane temiz doktor odası aynı şekilde bende imran hanıma gidiyorum gayet memnunum her sorduğum soruyu şikayetimi çok açık bir şekilde aydınlatıyor şikayetlerim konusundada ne önerdiyse gerçekten çok işe yaradı yani boşa konusmuyor 😊
Senasude25 123_456 imran hanım nerde doğum yapacak acaba çok merak ettim bak şimdi :) kendisiyle irtibata nasıl geçeriz ki acaba
Senasude25 123_456 kime aldın Tuğba hanım var ben onu düşünüyorum muayenehanesi var biliyorsundur belki
123_456 Senasude25 emine hanıma aldım canım henüz yeni gidecem direk birini seçtim hiç araştırma yapmadım açıkcası çünkü kontrol günüm geçiyor