Yildizzb04 Arkadaşlar 24 Mayıs’ta adet oldum en son 26 haziran da adet olmam gerekiyo dua 5 günüm gecikti bugün kalktığımda tuvallete idrarimla beraber 3 4 da damla kan gördüm adet mi yoksa yerleşme kanaması mi ama iç çamaşırım tertemiz idi
Bgmky Yildizzb04 bu kadar gecikmesi normal değil. Ama bende yerleşme kanaması bu şekilde olmadı. Siz en iyisi bi test alın
Bgmky Yildizzb04 adetimden bir gün önce pembe akıntım oldu. Adet günü 2-3 damla kahverengi akıntı olarak devam etti. Adet oluyorum sandım ama kesildi sonra. Hemen test yaptım. Pozitif çıktı
Yildizzb04 Bgmky ciddi misin ablam Kurbanin olayım dua et inşallah rabbim bana da nasip eder benimde öyledir ama abla benimki bildiğin kan gibi
iremgun Yildizzb04 adet kanamasını anlarsınız zaten. Yerleşme kanaması çok farklı oluyor adet kanaması gibi yoğun olmuyor dedi doktorum dün arayıp konuştum. Kahve rengi gibi olurmuş.
Asiyeozgur Adetime 3 4 gün kala kahverengi leke geldi hatta adet oluyorum diye üzüldüm sonra kesildi beyaz akıntıya döndü test yaptım pozitifi gördüm çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
iremgun Yildizzb04 üzülüp stres yaparsanız bu sizi bir dahaki ay da etkileyecektir, zamanı var demekki daha stresten uzak olun🙏
Yildizzb04 Berra20 ilk defa oldu ablam 38 gün haziran boyunca hiç adet görmedim 24 mayıstan bu yana nasip değilmiş doğum günüm du cuma günü test yapicaktim eşim test alçaktır bana ama olmadı iate