Bernaismet Kızlar ölüyorum belımın agrısından randevum 7 temmuzda daha oncemı gıtsem bılemedım normal mi bu ıkıncı gebelıgım ılk geblıgımde hıc bır sıkıntı yasamdgm ıcın bılmıorm boyle agrıları ne yapsam bılemedım yurudukce kuyruk sokumum batıyor☹️
Ozdmrkbraa Bernaismet ahh kuzum benim gebeliğimin başından beri çekerken 14. Hafta da şiddetlendi ve doktorum çok normla olduğunu bebeğin yerleştiğini söyledi yani yerine sığmaya çalıştığı için ağrı yapıyormuş
Tatlisannedilekk Bernaismet çok zor oluyor ya benimde hamile kaldığımdan beri sürekli belim ağrıyor 6buçuk aylık oldum belim kopcak sanki ağrıdan iyice arttı
Arsu1661 Bernaismet bi ben olmadığıma sevindim bel ağrım çoktu 2-3 gündür 😞 normalde kanama alanım wardı sabahta yine leke görünce öğlenden sonra gidicem kısmetse inşallah herşey yolundadır 🤲🏻
Mina00 Bernaismet ayni dert bende de var 12.haftadan beri var simdi 14 haftalik olduk ama hala da belim felaket durumda doktor ilac da vermedi agrım var dedim normal dedi
Bernaismet Ozdmrkbraa ölüyorum arkadasım ilk gebelıgımde boyle bısey yoktı sımdı popom belım kpoucak sankı korkuyoda ınsan bıseymı var diye
Bernaismet Tatlisannedilekk benımde ıkı gundur basladı canım valla cok zormus yamuk yumuk yuruyorum resmen
Ozdmrkbraa Bernaismet benim de ilk gebeliğim ondan mı ki diyordum istersen bi doktoruna sor kuzum magnezyum iç dedi bana doktorum
Tatlisannedilekk Bernaismet Allah yardımcımız olsun cnm, hafta ilerledikçe bebek büyüdükçe daha da artıyor ağrılar
Mina00 Bernaismet canım arada bende kaşık ağrısı ve cinsel organda arada batma oluyor sizde de oluyor mu
Bernaismet Mina00 evet canım ıkı gundur basladı korkuyorda ınsan ya benım bıde arada kayıp var hamıleyken kalbı durdu bebegımın korkuyorum Allah koruusun annemde korkma hamılesın tabıkıde heryerin agrıcak dıyo ama ben yınede korkuyorum☹️Mantıklı dusundugumde normal ama ıcım ıcımı yıyo bıyerım agrıdıgında
Mina00 Bernaismet kuzum benimde iki kaybın var seninki gibi kalbi durdu rabbim hu yavrularımızı bagislasin inşallah.agrilarimiz oluyor benim annemde korkma diyor ama hep bebeği görmek istiyorum görünce rahatım görmeyince huzursuz