Merhaba güzel Anneler tüm hamileliğim boyunca burdan doğum hikayelerini okuyup heycanıma heyecan kattım ben de sizlere hikayemi anlatmak istedim.
Bı hafta boyunca ufak sancılarım vardı önemsemiyordum çok en son cuma sabahı lavaboya gittiğimde nişanımın geldiğini fark ettim kahverengi akıntı şeklinde telaş yapmadım sancilarim hala devam ediyordu adet sancılarına benzer dakika tutmaya başladım 10 dakika da bı 7 dakika da bir en son 5 dakikada bir geliyordu eşim hemen hastaneye gidelim yeterince sancı çektin zaten dedi. Neyse o şekilde cuma günü geçirdim tabi uyku yok koridorda yürüyüş yapıyorum sancilarimi ayakta karşılıyorum ama hala tam düzenli sancilarim yok 10 dakikayi geçmiyor ama cumartesi Sabahi eşim uyandı kahvaltı yaptık birlikte evi falan topladık hadi hastaneye gidelim dedik ama geri eve geliriz dedim çantayi falan almadik. Hastaneye girdigimizde eşime olurda dogum olursa bı kaç eksik birşeyler vardı onları almasını söyledim ve hemen hemşire aldı canti muanesine bu arada o kadar korkulcak bir şey yokmuşs neyse işte muane etti ve 3 CM açıklık dedi yağışını yapıyoruz dedi ben şok tabii hemen bı kaç tüp kanımı aldılar o ara eşim dışarda ben devlet hastanesinde doğum yaptım çok temiz ve çok güzel bı hastane olduğundan çevreminde tecrübeleriyle orayı tercih ettik neyse işte elimde kan tüpleri ile eşimin yanına gittim bebiş geliyor dedim o anki gözlerinde ki mutluluk ve endişeyi gördüm hemşire geldi eşimle birlikte doğumhane kapısının oraya gittik eşimi almadılar tabi saat sabah 11 de girdim nst bağladılar sancilarim ara ara geliyor çok dayanılmicak gibi değildi ama neyse ben yürüyüş falan filan derken yine bı altan muane açıklık 4 cm dedim bu şekilde giderse iki gün kalırım herhalde neyse nst bağlanıp duruyorum sancıları nst karşılamak berbat bir şey zaten öyle böyle derken saat Akşam 8 oldu nst bı anda ağır bı sancı ve bebeğimin kalp atışlarının Yavaşladığını gördüm hemen bağırıp çağırdım hemşireler başıma toplandı tabi doğumhane de herkes doğurup çıkmış bı hasta olarak ben varım bu arada hemen Altan muane etti 7 cm dedi hemşire bebeğin kafası inmiş geliyor dedi ondan önce suyumu patlatılar suyum patladıktan sonra artık sancılari karşılamak daha zordu hemen doğuma aldılar sancilarin gelince ıkın diyorlar bana ama ben yapamıyorum ıkınamıyorum bı defa ıkınmamda bebeğimi biraz daha aşağı ittim ama hala gelmedi iyice daha kuvvetli ıkınmamı istiyorlar ama yok olmuyor çok yorulmuştum ıkınamıyorum en son bı hemşirenin gelip karnimi bastırarak ittirmesi bı kaç defa yapıldı en sonda tovlete çıkar gibi ıkın ben de sana yardımcı olucam dedi söyledigi gibi ıkındım ve karnıma bı baskı ile bebişin oğluşumun sesini duydum o anki rahatlama ve mutluluk tarif edilemez tüm herşeye değiyor kucağıma verdiler kokladim bı güzel babası da bizi bekliyordu artık saat 9:30 da geldi dünyaya melegim.
Dikişlerim oldu ama kac tane bilmiyorum kesi atıldığı için çok olduğunu düşünüyorum dikerken agriyi hiç hissetmedim çünkü oğlusumu izliyordum biz 10 gün erken geldik simdi 10 günluguz ve enginim yanımda huzurla uyuyor uzun olmuş olabilir ama ben okurken uzun olmaları daha hoşuma giderdi 😂 sakin olup kendinizi dualara bırakın o an Allah sizin yanınızda ve yardımcıniz oluyor zaten her sancimda off aaa falan yerine Allah Allah diye bağırdım Ağrılarinizin sonunda da mükemmel bı duygu var onu hepiniz yaşarsınız insAllah sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım 😊