BusraHasrc Kizlar özel hastanede detaylı ultrason için baya ücret çıkarıyorlar muaynenin yanında siz ne yaptınız nasıldı fiyatlari
Sevdiss_17 BusraHasrc inan kuzum bende suan 20 haftaligim ve bebek 3 4 gun ilerde galiba ve en uygun ozel hastane 450 istedi develtte yapmiyomus durumumuz yok yaptirmiycam 😔
Naylonbranda Sevdiss_17 devlette araştırma yada şehir hastaneleri yapiyo canım kadın doğuma gidiyorsunuz o perinatolog yada radyolojiden gün veriyo ona göre gidiyorsunuz
TUGBI Sevdiss_17 Canım goztepe yapıyor tarih bile aldı arkadaşım. Bende oraya gideceğim. Devlettete yapılıyor yani. 415 TL delta da yaptırdım şimdi 1 kez daha yapmami istediler devlette yaptıracağım bu kez
Sevdiss_17 BusraHasrc yok cabim ya bende ilk defa bpyle bisey duydum yasadgim yere yeni tasindim ve detayli yapmiyolarmis sok oldum duyunca
Sevdiss_17 TUGBI ben orduda oturuyorum canim benim bildgim tum devlet hastaneleri yapiyo ama bura kesin yapmiyomus senin neden tekrar gerekti
TUGBI Sevdiss_17 Bebeğe giden kan damarlarında noç görüldü 25-30. Haftalarda geçebilir diye o haftalar arasında tekrar yaptır bakalım dedi. Gebelik zehirlenmesi erken doğum ve yüksek tansiyon yapiyormus
Beneklikedi BusraHasrc benim baya yüksek fiyat.. 2700 gibi bişeydi2. Trimester detaylı ultrason, muayene ikisinin toplamı.. 1. Trimester De tahlillerim de vardı o yüzden net fiyatını hatırlamıyorum. Acıbadem hastanesi- Prof a yaptırdım.