Tugba_58 Kızlar detaylı ultrason karından yapılıyo diyolar bazı yerlerde rahim ağzı uzunluğu ömek için vajinal ultrason yazıyo ama karından da yapılmıyomu o
Pinkyellow Tugba_58 ben rahim ağzı kisaliginada karın bölgesinden bakildigini biliyorum canım kendim henüz yaptırmadım ama tecbuleri arkadaşlar yazarlar inşallah karindandir
Tatlisannedilekk Tugba_58 bebekle ilgili herşeye karından ultrasonla bakılıyor, anneyle ilgili olanlara vajinal ultrasonla bakılıyor diye biliyorum. Benim detaylıda karnımdan bakıldı
cico-20 Tugba_58 karnımdan bakıldı benım 20. Haftada canım ordan hem benım hem bebegın saglıgyla ılgılı yorum yaptılr
KoalasMom Tugba_58 Rahim ağzı uzunluğuna karından bakılıyor canım normal kontrole gittiğinde doktorum bir kere söylemişti uzunluğunu
Tatlisannedilekk Tugba_58 hepsine karnımdan baktı doktorum vajinal hiç bakılmadı, rahim ağzı kısalığı uzunluğuyla ilgili birsey dedi mi demedi mi hiç hatırlamıyorum🤷🏻♀️ sende bebekte gayet sağlıksınız herşey iyi gidiyor dedi
Tortilla Tugba_58 detaylıya karından bakılıyor canm o anda rahım agzınıda karından olctu. Ama kendı doktorm hep alttan olcuyor daha net sonuc verırmıs. Ama detaylıda hep karından bakılıyor
Sbnmkrl Tugba_58 bugün doktor randevuda ölçtü benim rahim ağzı uzunluğumu normal ultrason oldum ama vajinal ultroson ile bakmadı