Aysucaner Doğum yapan anneler bebeği böyle olup düzelen oldu mu tedavi süreci ne kadar sürüyor 🙏🏻 Bebeğim yoğun bakımda nolurr dua edin 😔
2evlatannesi Aysucaner beenim oģlum bir hafta kaldı hastanede çok şükür simdi 15 aylık Allahın izniyle hiç birşey olmaz annesi
Berilknur Aysucaner Allahım şifa versin canım yeğenimde oldu 11 gün kaldı hastanede iyileşti çıktı senin bebeğinde tez zamanda düzelir inşallah 🤲
Seher87 Benmki de içerde kakasini yapıp enfeksiyon kapmisti hirilti da vardı 15 gün kaldı yoğun bakımda antibiyotik veriyorlar. Üzülme en ksia zamanda çıkar insallh.
Meleklk Benim.bebegim de yoğun bakım da solunum sıkıntısı var di düzelmişti şimdi enfeksiyon olmuş ates ıshal.kusmasi var sizin bebek de ne belirtiler var acaba
Kzbnnn Bende dün 35 haftalık doğum yaptım bebeğim şuan yoğun bakımda ciğerleri enfeksiyon kapmış ben idrar yolu enfeksiyonu yasamstm bı ara ve suyum bittiği için oksijensiz kalmış ben birazdan taburcu olacam ama o daha hastanede kalacakms,☹️
Aysucaner Kzbnnn benimde aynı şekil idrar yolu enfeksiyonu olmuştum o yüzden çocuğada geçmiş beni taburcu ettiler oğlum orda kaldı Hastane başka şehirde çok zor Allah kimseye göstermesin 😔
Kzbnnn Aysucaner ya aynı sanki kaderimiz bizde ilcedeyiz 40 dakikalık mesafe sütüm yok gelmiyo gönderemiyorum aklım hep orada