Herkese Merhabalarr;
Ben doğum hikayemi yazmakta cok geciktim bebegim suan 3ay 4gunluk ilk baslarda yazacak bir hikayem olmadigini dusundum hep o yuzden hic yazmak istemedim simdi ise yazmak istedimm😊
Öncelikle benim hamileligim sıkıntısiz gecti devlete gidiyordum hic sıkıntım olmadi hersey normal gidiyordu ve normal dogum olacakti taa ki son kontrole gidene kadarr….
38+3 te doktor kontrolum vardi ve esim benimle gelmek icin ısrar etti bende kabul ettim beraber gittik once nst çekildi muayene ye girdim doktorum surati degisti bi gariplik oldugunu anladim suyunu az gordum hosuma gitmedi cikolata falan ye tekrar nst çektir gel dedi cikolata yedim nst cektirdim 20dk sonra falan girdim tekrar muayene ye doktor bakti yok yine begenmedim alttan muayene edelim dedi ben bi panik oldum ama kabul ettim tabii mecbur alttan bakti ilk defaa hic açıklık yok dedi ama yatış yapmam lazmm seni bu sekilde eve gondermem riskli olur ama 3-4 gün sürebilir dogumun hemen doğuracam diye dusunme hic acilman yok eşine de soyle burasi devlet hastanesi sakın sen acı çekerken bizden sezeryan istemesin dedi veee ben cok kotu oldum yatış kagidini aldm ciktim odadan esimin yanina gittim ağlaya ağlaya sarıldım o beni sakinlestirmeye calisti falan dogunhaneye gittik ordaki doktor tekrar anlatti busefer 4-5 gun surebilir doğumun hemen olacak diye dusunme dedi iceri yakinlarindan kimseyi almiyoruz telefon yasak bizden kesinlikle sezeryan istemeyeceksin dediler tabii ben yine kotu oldum yatış evraklarini imzalamadim.. tekrar eşimin yanına gittim anlattim ne dediklerini ben burda tek basima 4-5 gün sancı cekersem kafayı yerim ondan sonra benden hayır bekleme dedim ama cok agladimmm… Ablamı aradim anlattim durumu ablamda baska bir ebeyi aramis suyun yoksa zaten suni sancı verseler bile dogumun cok cok zor olur demisler ki doktor bana su cok azalmis demisti zaten.. Neyse ben yatış evraklarini imzalamak istemedim eşime dedim özele gidelim suya baksinlar duruma gore sezeryan olurum dedim eşimle hastaneden çıktığımıza dair yatışı kabul etmedik diye bir kağıt imzaladık ve özel hastaneye gittik… Orada ultrasonla baktilar su neredeyse bitmiş çokkk azzz !!!! Doktor direk sezeryana alalim seni dedi 20dk icinde sezeryan oldum bebegimi sağ salim kucagima aldim cok şükür ❣
Demem o kii doguma kadar dogum sekliniz belli olmuyor ben hep hayirlisi icin dua ettim benim hakkimda hayırlısı buymus sizlerinde hakkinizda en hayırlısı neyse o olsun inşallah…