melegegebe ilkbaby ben de degistircem o ilaci kullanmıyorum farklı marka almayi düşünüyorum doktor kontrolume de daha var valla kendim alıp kullancam ne olcak sanki demir ilaci doktor da yazıyor öyle bir seylere bakarak yazmiyor nasilssa
ilkbaby melegegebe ben değiştirdiğimde msj atmıştım doktora ordan cvp verdi yazdığı ilaçları aldım hiç hastaneye falan gitmedim yani bı Daniş yine de istersen canım
ilkbaby melegegebe benim diğerleri balık yağıyla aynı yerde yani saydığım bu 3 şey aynı tablet içinde
Yarim_Kilo_Kiyma melegegebe Sormanız bile yanlış, tabii ki doktorunuza danışın. Sekreterine ulaşın, sosyal medyadan ulaşın , telefon açın söyleyin mutlaka
Pinkyellow melegegebe ayy bende gynoferon kullanıyorum aynısını banada yaptı canım ya ishal oldum midem bulanıyor ama bundan once ferrum fort iciyodum hic bı sıkıntım olmamıştı yarın randevum var gidince sorcam inşallah
melegegebe Pinkyellow agir bi ilac sanirim kim kullansa boyle degisik etkileri var doktorunuza sorunca beni de bilgilendirir misiniz
Pinkyellow melegegebe tabiki ama siz bana bı özel mesaj atarmisiniz şimdi çünkü ben sonra bulamıyorum bu yorumları isimleride unutuyorum enazindan orda dursun oraya yazayim
MaviMasal Aynı demir ilacını iki gündür kullanıodum bende de boğaz şişmesi yaptı. İlk gün hafifti ama ikinci gün daha kötü olunca direk bıraktım. Doktoruma sormam gerek ama o kadar yoğun ki kara kara düşünüyorum napsam die
melegegebe MaviMasal ben de öyle 20 gun sonra kontrol ve ben icmiyorum 1 haftadir ☹️ bulanti yapiyir cok fena kendi bulantilarim azalmisken tekrar bulanti yasamak istemiyorum . Kendim mi alsam beklesem mi hic bilemedim
melegegebe ilkbaby o zaman iyiymis bana bugun doktor multivitamin kullaniyor musun dedi balik yagi yazmisti diger doktor dedim tamam o yeter dedi yazmadi ekstra zaten iceriginde bir sürü vitamin vardi
melegegebe ilkbaby baska bi doktor farkli bi ilac verdi bakalim onu kullanayim insaAllah o da sorun yaratmaz ev kullanmadigim ilac doldu
ilkbaby melegegebe aynen içinde bir sürü vitamin oluyo çok fazla rahatsız etmedikleri sürece değiştirme canım bence
melegegebe ilkbaby balik yagi da biraz bulanti yapiyor sanki ama rahatsiz edecek seviyede olmadığı için belki alışana kadar sorun olmaz diye düşünüyorum kullanmaya devam edicem acaba doğuma kadar mi devam ettirir
EylulEsen melegegebe banada başta gynoferon vermisti daha etkili demişti bende aşırı kabızlık mide bulantısı vs oldu yapamadim degistirmesini söyledim Ferrozinc verdi çok şükür iyiyim ama doktorun bir bildiği vardır 🤗 hayırlısı olsun canım ne diyim
melegegebe EylulEsen aynen kesinliklee vardir bildigi ne diyim 😊 bana da arkadasim gynoferon cok bulanti yapti degistirmesini istedim ferrozinc yazdi dedii o memnundum deyince ondan dolayi istedim ama öyle dedi ben de cok ustelemedim 😊