nil_sugra Zahideuras canım benim hurma ve muz ye. Günde en fazla 3 hurma şifadır. Bir de bakliyat yemek olarak değil de salata piyaz şeklinde yap ye. Mesela börülce haşla soğan dereotu semizotuyla salata yap kendine ye. Hem süt oluşumuna da etki eder.
Emren Zahideuras tatlım akşam üstü bir avuç çiğ badem bir avuç ceviz tüket ve yatmadan önce mide sorunun varsa şayet laktozsuz olanından mutlaka kefir iç haftada 3 gün köfte yemeye çalış ve her sabah kaşar peyniri tüket farkı aklın almayacak
Zahideuras Emren yatmadan once gunluk sut ıcıyorum bal katıp ceviz yiyorum ama et alacak gucumuz yok maalesef arada Bı tavuk anca
Dzeyy Zahideuras en son 29 haftalıkken gittim 1250 gr 36 cm boyu haftasıyla uyumlu demişti doktor . Bebeğe en çok kaşar peynir kabak çekirdeği et balık vs bunlar kilo aldırır özellikle kaşar peynir dene bi istersen
Zahideuras Dzeyy kasar peynirini kahvaltıda mı yiyorsunuz birde miktar olarak ne kadar tuketıyorsunuz
Dzeyy Zahideuras sabah öğle farketmez ama sabah yesen daha iyi olur miktarda bi avuç kadar küp küp dogranmış yiyebilirsin ceviz fındık muz sabah kahvaltı da haşlanmış yumurta bunlarıds tüket farkı görürsün
LeylaEce 28+2de 1404 grdı henüz tekrar kontrole gitmedim haftaya gideceğim bizimki biraz tombiş ekstra özel hiç bir şey yapmadım yapısal dedi doktorum 🤷♀️