30ekim19 Kızlar dünde açtım aynı posttan görünmüyor mu noluyor anlamadım takipli olduğum hastane değil ama eğer memnun olan varsa doğumumu yapmayı düşündüğüm hayat hastanesine gidenler var mı yarı özel tam özel mi ortamı felan nasıl tecrübeliler bana yazabilir mi??
_Koncuy_ 30ekim19 canım üstte kalsın diye yazıyorum, öğrenciyken gidiyordum ama kadın doğum hakkında bilgim yok. Ama özel diye biliyorum hastaneyi.
Ozdmrkbraa 30ekim19 kuzum eğer özel şartın yoksa sakın gitme hayat hastanesine bende niğdedeyim zaten en iyi kadın doğumcuları kendi kliniğini açtı hastane desen 3000-4000₺ arası doğum parası alıyor ki imkanları gerçekten çok kötü içinden gelmiş sayılırım eczanede çalıştığım için sürekli hastanedeydim ve çok arkadaşım var orda. Devlet hastanesinin imkanı doğum için özelden çok daha iyi doktor olarak kime gidiyorsun
30ekim19 Ozdmrkbraa daha kimseye gitmedimki kuzum kayımvdem istiyor ben konyayı istiyordum aslında ama endişeliyim iyi diyen biri çıkmadı bide buraya sorayım dedim konyanın ilçesinde otrym niğdede yakın merkezde karar veremiyoruz ve ben 36. haftadayım 🙁
Selma51 Bizzat içinde calısmıs bi hemsire olarak,devlet hastanesini tavsiye ederim,kendim bile devlette doğum yapacagım insallah 😊
30ekim19 Selma51 konyada otrym ilçesinde burdada var devlet hastanesi ama güvenemiyorum o yüzden ya konya merkezde ya niğdede olsun istedik açıkcası panik biriyim o yüzden özelde ilgileneceklerini düşünyrm
Ozdmrkbraa 30ekim19 Ereğli’de flan mısınız ordan çok hasta geliyor hayat a. Devlette çok iyi doktorlar var ama yine de sen bilirsin
Mervetly 30ekim19 sakın derim hayat hastanesi şu an zaten batmış durumda bütün doktorlar işi bıraktım benim doktorum da ordaydı önceden bıraktı 3 bin tl ye doğum yaptırıyor ama tavsiye etmem doğru düzgün cihazı bile yok artık dedi bende devlete gidip dosya açtırdım mecburen başka seçeneğimiz yok
30ekim19 Mervetly ay vallahi hiç iyi yorum duymadım sağolasın içim atmıyordu böyle duyunca hiç istemiyorum artık