Sseyma1 Dün tam olarak 17+1 dik ve bu zamana kadar ne doktorum söyledi nede biz ısrarla sorduk. Cinsiyetini öğrenmek ayrı bi heyecan değişik bir duygu oluyormuş artık çocuğum değil de kızım diye sevebileceğim 🙏🏻🙏🏻 Ve kesinlikle hiç bir hurafe kızı göstermiyordu o yüzden kesinlikle inanmayın😬
Marysa Sseyma1 Benimde öyleydi canım çevremde 100 kişi erkek dediyse tek ben ve bi arkadaşım kız diye hissediyorduk😂 onun da iki oğlu var o yüzden kızım olacağını söyleyip duruyordu🥰 32 hafta oldu hala annem erkek mi acaba diye şüpheli 😂 hiç çirkinleşmedin diyorlar 😚😱😜😜😜
buseyusuf27 Sseyma1 😁 bende hep kızım dıye sevdım içimden oyle gecıyordu hep dıyolardı belki erkek nıye kız dıyosun dıyordum ben oyle hısedyorm sonra doktor kız dedı ama km gorse karnımı erkek mı olacak dıyor hayır dıyorm kız olcak zayıfım karnım sıvrı duruyomus dıyorm neresı sıvrı yuvarlak ıste 🤣 piskolojımı bozdular valla hayırlısı olsun kız evlat bambaska bısey rabbım herseyı gönlünüze göre versn
prensmusta Sseyma1 dr 12+4 de banada kız gibi dedi,ama bende de hiç kız belirtisi yok,herkes çirkinleşmedin diyor,bende artık okadar güzelim ki kızım ala ala bitiremedi bendeki güzelliği diyorum🤣🤣
Sseyma1 Marysa hahahhaa ya süpermiş bizimde öyle ay sen bi güzelleştin oğlun olucak kesin ayy senin karnın sivri geliyor erkek olucak kesin dediler dediler alın size kızız dedik bizde 😬😬 hayır neden kız anneleri çirkinleşsin ki ben onu anlamıyorum🤷🏼♀️🙈🙈
KubraSS- Marysa ahhh yalan erkek benim sıpa ve cirkinlesmek mi ? Ahh her yerim sivilceden geçilmiyor yüzüm harita
Sseyma1 Marysa olsun hamiş kilosu güzelliğinize güzellik katmıştır veririz hiç sorun değil bence 💕💕 biz henüz yeni sayılırız bakalım ne kadar alıcam😬
Sseyma1 buseyusuf27 ah ah bilirim cinsiyetini öğrenene kadar erkek olduğuna herkes çok emindi bi ben değildim hahahaja zaten inanmıyordum hurafelere ama artık hiç inanmıyorum ve hamileliğimin başından beri hep tatlıcıyım ekşi sadece limonata içtim sıfır alaka daha😬😂😂 amin inşallah sağlıkla gelsin de miniklerimiz💕
Sseyma1 prensmusta hahaha ya süper cevap olmuş gerçekten, güzel kız anneleri olarak çirkinleşmemizi bekleyen tüm herkesi kınıyorum 😬😂🥰
Marysa KubraSS- evet arkadaşlarım da bu sene erkekti bence erkek bebekte sivilcelenme çok daha fazla.. gördüğüm kadarıyla yani