Busimss baby10 masallah canım kaçıncı denemede oldu acaba ? Bende bu ay ilk kez denedim ama sanki tutmadı gibi hissediyorum 3 gün var adetime. Ayrıca 3 yumurtam oluşmuştu 21,22,23 mm olarak ama nasip 😔
baby10 Busimss canım benim ki biiraz karışık şöyle anlatayım ilk denemem tutmuştu ama 6 haftalıkken düşük oldu ondan sonra 6. denememde oldu ama benim eşimin işinden dolayı bu 6 ay sürekli aralıklarla oldu yani 2 defa demiyorduk eşim işinden dolayı evde olmuyordu sonra ara verip öbğr ay tekrar oluyorduk yani 6. denemede oldu ama 6 sı da üst süte değildi o yüzden düşükten 1 sene sonra oldu benimki... eşin sürekli yanındaysa daha kısa sürede sonuç alırsın imşallh canm sen
baby10 Busimss her şey nasip canm benim ki uzayınca artık doktoruma ne kadar yumurta oluşmuş falan bana söyleme dediğim ay hamile kalmıştım stresinn çok önemli olduğunu düşünüyorum ... diğer denmelerimde adetten önce hep test yapıyordum sonuç negatif Ma hamile kaldığım ay gecikince yaptımm ... stres çok öenmli ve pozitif ol her zaman düşünme hamileliği başka şeylerle uğraş
Busimss baby10 bakalım canım ilk deneme bu ay 3 gün var görücez ne olduğunu eşim yanımda evet hayırlısı herşeyin
_gltn_37 Queen ben yaptırdım canım ılk yaptırdıgımda olmadı sonradan tekrarlamadım ıgnemın 3. Ayında gebe kaldım ama aklımda yoktu artık kafanı baska seylerle yordugun zaman ınan oluyo herhangı ve ben polıstık overım vardı o yuzden sen yap gerısini mevladan iste ve seyret cok usteleme heran aklında olmasın cok zor ama yap
Deletedmom2224 Queen 16 mm yumurta catlatma için çok erken 2 gün sonra kontrol edip buyumusse vermeliydi iğneyi. Ben iki kere bu tedaviyle gebe kaldım başarılı bir tedavi merak etmeyin reçeteye herhangi bir hastane yada tip merkezinde vurulabilirsiniz. En erken iğneden 15 gün sonra test yapabilirsiniz erken yapılırsa iğne etkisiyle pozitif çıkar
Busimss Deletedmom2224 benim de 3 yumurtam oluşmuştu 21,22,23 mm olarak adetime 3 gün var bugün normal test yaptım negatif çıktı olasıydı çıkardı diye düşünüyorum ama nasip bakalım ilk deneme daha
Bora Benim yumurtalıklarim yavaş çalışıyo du doktor kılomen verdi doktor 20 gün sonra kontrole gel dedi 2 günüm kaldi konturole gidicem ama adetime 6 gün felan kaliyo yumurta oluşmusa belli olur mu
Deletedmom2224 Busimss valla benim iğneden sonra 10 günden 14. Güne kadar negatif çıktı bende yok sanıyordum ki 15. Gün pozitif çıktı şuan 14 haftaligiz. 10. Gün değer sıfırlanır ve eğer varsa hcg sonradan tekrar yükselmeye başlar sebebi de bu o yüzden 15.gunden önce test yapılmaz
Busimss Deletedmom2224 13.gün bugün ama eğer iğne etkisi kalsaydı sence de pozitif cıkmZ mıydı 🤔 emin olamadım ki bilemiyorum umudum da azaldı yok gibi sanki. Bide ilk baslarda çok ağrım oldu ama sonrasında yani 3,4 gündür ağrım yok. Krem gibi akıntı dışında birşey yok şuna da 🤷🏼♀️
Busimss Deletedmom2224 bide şeyi sormak istiyorum sana. Sende belirtiler olmuş muydu ? Bide 15.gün yaptığın testte normal testlerden mi yapmıştın erken gebelik testi mi ? Adetine ne kadar vardı bide son olarak çok oldu ama kusura bakma🤭
Deletedmom2224 Busimss hepsi normal testlerdi. 15. Gün ilk adet günümdü. Ve belirti olarak sadece çok fazla uyku hali ve adet sancısı vardı. Önemli değil ne demek Rabbım inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hasretinin de acısının da nasıl bisey olduğunu iyi biliyorum 😔❤️
hilal61 Bende 2 kere çatlatma ipnesi oldum ikiside olmadı göbekten hiç acıtmayan bir iğne idi ben 80 liray alıyordum eczaneden ama olmadı çok üzülmüştüm bende senin gbi 2 ay hç bişe yapmak ıstemedım dedım oluyosa oluyo yıne olmadı bıda basladım doktora bu sefer rahim filmi çektirdim demkkki nasipmiş o ay kaldım hamile şimdi 60 günüm kaldı doğuma oğlumu beklıyorum o günler çok zor biliyrm olmayınca cıkdurıyor ınsan allh yardımcın olsun inş tez zamanda olur ❤️🙏 @
Busimss hilal61 benim de ilk klomen ve çatlatma iğnesi denemem sanki yok gibime geliyor umudum yok ama son 3 gün bakalım. Eğer yoksa bende bir daha doktora gitmeyi düşünmüyorum. Psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum.
hilal61 Busimss Ben her ay adet günümü beklıyodum olacakmı olmaycakmı her ay rahim filmi cektrdıgım ay aılevı sorunum vardı onlarla ugrasıyodum hamılelık aklıma gelmıyodu ve hergun stres sıkıntı ıcındeydım o ay olmaz dıyodum cok uzuldum bu ay dıyodum aderım 1 gun gectı baktım oldu dusunmedıgın zaman oluyomus dusundugun zmn olmuyor aklından cıkar hayatına bakk ben cok sıkıntı edıyodum her ay ama etmıyecekmıssın bunu orendım🙏
Busimss Deletedmom2224 amin hayırlısıyla insallah cümlemize 🤲🏻 Bende 2 kayıp yaşadım birini haziran ayında kaybettim. Bakalım nasip artık insallah güzel olur herşey
Kadriye1 Queen göbek kol kalça hangisini istersen yapılıyor canım 108 tl civarında almıştım ben ovitrelleyi kolumdan vuruldum şuan 31 haftalık hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin insallah
Busimss Kadriye1 sürecini anlatabilir misin kuzum ne yaşadın belirti var muydı ? İlk kullanımın mıydı ? İpneui olduktan sonra 10.güne kadar hep kasık ağrılarım oldu ama sonrasında geçti şuan pek bir belirti yok idtarım da hafif koku hissediyorum. Ama bugün 13.gün mesela normal test yaptım çıkmadı. Eğer olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ve bu sebepten pek umudum yok. Son 2 gün bakalım perşembe günü adet günüm.
Deletedmom2224 Busimss bende Aralık ayında 27 haftalık bebeğimi kaybettim. Amiiin inşallah geç olsun da yeter ki sağlıklı olsun 🤲🏻
Kadriye1 Busimss ben hep uzandım yattım iş yapmadım dinlendim bol bol. Aklıma gelen tek belirti sık idrara çıkmaktı kasıklarımda böyle bir-kac defa hafif ağrı oldu o kadar 11 yada 13. Gün test yaptım çıkmadı benimde olmadi dedim ümidimi kestim doktor 19.Gün gel demişti bende memlekete gitmeye karar verdim doktorun yerine ne olur ne olmaz 18. Gün test yaptım ve 2 dakika bile sürmeden 2. Cizgi cıktı 19.Gün gittim doktora değerim 300 dü canım. Tek yumurtaydı 20 mm di yumurtam biraz zor büyüdü ama doktor büyümezse iğneye geçeceğim demişti incir ve çörek otu yedim 4 5 gün sonra büyüdü 😊
Kadriye1 Busimss iğneden sonra 36. Saat ilişki önerdi sonrası gün aşırı. Ha bu arada yumurta çatladığından galiba çatlama iğnesinin ertesi günü yüzüm gözüm şişmişti. Iğne vurulmadan önceki gün de ilişki olsun demişti canım