Kızlar merhaba. 37+4 haftalık hamileyim. Bu akşam sancılarım başladı. Çok şiddetli değil ama düzenli aralıklarla. Belime çok vurdu. Kendi doktorum bana biraz uzak. Bu yüzden önce nstye bağlanıp öyle gitmek istedim. Bulunduğumuz yerde bi hastaneye gittik doğumhaneye aldılar. Fakat ebe o kadar kötüydü ki uyuyodu uykusundan uyandırdığımız için kızgındı resmen. Acele acele beni çatala almak istedi. Benim de daha önce ki alttan muaynem kötü ve ağrılı geçtiği için korkuluydum. Fakat o kadar anlayışsızdı ki beni çok zorladı. Baktıramadım. Kalkmak istedim kalkmama bile müsade etmedi. Bu saatte uğraştırıyosunuz insanı falan gibi laflar etti. Bide özel hastane. O ebeyi şikayet edicem zaten herneyse. Bende çıkmak istedim ama nstye bağlayalım bari gel dedi sırf mecbur olduğum için bağlandım. Sancım 40 50 60 larda çıktı. Ebe de sancıların var düzenli dedi.sen normal doğuramazsın sezeryan iste bebeğin kafası çıkmaz gibi laflar etti. Bende zaten normal doğumdan korkuyorum alttan muayne de bile sıkıntı yaşıyorum. Ama doktorum normal doğuma uygun olduğumu eğer yine de sezeryan istersem 39.haftada alıcağını söyledi. Ebeye de bunu söyledim. O da bu sancılarla sanmıyorum kalmaz 39 a belki açılman bile vardır senin falan dedi sabah git dedi. Bende şimdi sabah doktoruma gidicem. Kesinlikle sezeryan istediğimi belirticem. Benim aklıma takılan acaba bugün bebeğin sezeryanla alınması gerekirse alttan muayne eder mi. Kendi doktorumda. Haftasını biraz daha doldurmasını beklermi. Çok korkuyorum. Gerçekten bu ikinci alttan muaynem ikisinde de çok kötü şeyler yaşadım. Ebeler çok kötüydü. Korkuyorum bu gidişle vajinusmus olup kalıcam diye. Kusura bakmayın uzun oldu çok ama