Denizkizinannesi Merhaba ben merak ediyorum 2 Hafta önde gidip gebeliği gününde yada erken doğuran var mı bizimki hem 2 hafta önde gidiyor hem kafası biraz büyük ve plesantasi rahim ağzını kapatıyor bu durumda olup normal doğuran var mı ?
Henza Denizkizinannesi plasentası rahım agzını kapatıyorsa bormal dogum yalamazsınız malasef bebegınız ne kadar ondede gutse cıgerler helısımını 37. Haftada tamamlıyor bu onde gıtme mevzusu boy ve kılo ıcın gecerlı organlar ıcın degıl malesef ama ılla erken dogum olacaksa doktorunuz cıger gelıstırıcı ıgne vuruyor ve sıkıntı olmuyor plasenta prevıanız mı var ?
Denizkizinannesi Henza evet var 35 +3 haftalık şuan doktor plesanta dönerse normal doğum olursun dedi ama bu haftadan sonra yukarı çıkar mı ki doktora tekrar sorucam
Henza Denizkizinannesi bu haftadan sonra cıkacagını sanmıyorum bendede plasenta akreata vardı mecbur sezeryan olacaksınız gene anestezı ıle ama cok sıkıntı yasamazsınız sadece normal yapamazsınız
Denizkizinannesi Henza size de geçmiş olsun o zaman devlet hastahesine gidiyorum bakalım doktorum Perşembe günü ne dicek sezaryan için gün vericek mı acaba
Henza Denizkizinannesi henuz gun vermez bence ama doktordan doktora da degısıyor tabı bızım 37. Haftada gun vermıstı