Ftm_bkdmr 27 haftaya girdik 3 gündür ayaklarım şişiyor ne iyi gelir ne yapmam lqzım 😞 yaşayanlar sizler neler yaptınız. Öneriniz var mı?
Masal10 Ftm_bkdmr ekmeği tamamen kesip bol su ve yürüyüş iyi geliyor bende ekmeği kesip rahatlamıştım ama şimdi yine yiyorum ve yine şiştim 😕
Henza Ftm_bkdmr ekmegı tuzu kesın cok fazla su ıcın ve her sabah lımonlu su ıcın odem atar bıde kırax sapı kaynatabılırsınız
Muberraonur Ftm_bkdmr tuzlu gıdalardan uzak dur canım benimde hemen hemen o haftalarda ödem oluşmuştu ayaklarımda ayağıma basamıyordum çok ağrıyordu soğuk suda bekletip biraz yukarı kaldırmak işe yaramıştı sende bi dene istersen yine arada bi oluyor çok yürüyünce ertesi güne iniyor
Ftm_bkdmr Masal10 ekmek yememeye başlayacaz o zaman. Yürüyüş yapıyorum bolca zaten ama bakalım 🙄 inşallah geçer
Zcarkit Ayaklarını cok sallandırmaman,bacak bacak üstüne atmaman, fazla ayakta kalmaman, tuzdan uzak durman, tayt tarzı vücudunu sıkan kıyafet giymemen gerekiyor. Otururken ayaklarının altına yüksek bişey koy ve fazla yorma kendini. 🤗