Naylonbranda Atesays tekrar özele detayliya gidecekmisin peki canım yeterli geldi mi şehir hast detsyli
prenciss Dogansinem Polikinlik doktoru gösteriyor bebeği kilosunu falan da demiyorlar Bana da demediler 🤔çok kalabalık bu hastane
prenciss Dogansinem sezin ertürk yada gülnihal reyhan var doktor onlara daha rahat soru sora biliyorsun isterseniz bu doktorlarla gözükün bi
Atesays Naylonbranda yürüdükten sonra gördü mü peki bnm toplam 10 dk sürdüydü girmeden önce kahvaltı yapıp yürümüştüm
Naylonbranda Atesays bende boyu kilosu için bugün gittim geldim.canim belki sonlara doğru gene giderim
Damla06 Atesays canım ayrintiliya girdim bugün ama sonuç sırası alamadım saat 3 buçuk olmuştu çünkü sonucu doktora gösteremedim oyuzden. Sonuç doktorun bilgisayarina gidiyo demi kağıt wermediler çünkü bana ayrintilida
Naylonbranda Etimesgut alife hastanesi canım ebru biberoglu aynı zamanda kendisi perinatolog bende tavsiye üzerine gittim giden baya tanıdığım var normal ücret 115 TL bana kurum indirimi yapıldı anlaşma varmış 95 tl verdm
Atesays Damla06 evet kağıt vermiyorlar doktorun ekranına gidiyor , hatta ben e nabizdan ekran görüntüsü aldım sonucu