Hamileligimin basindan beri bu uygulamayk takip ediyorum cok sukur bende dogum yaptim. Hastane odasindan yaziyorum simdide hamilelikte hic bi zaman normale hazirlamamistim kendimi istememistim kan bile goremeyen ben nasil yaparim ederim diye dusunmekten kendimi alikoyamadim insan kendini bilir cesaretinide ayni sekilde. 38+2de bebegimin suyu azaldi ve plesanta yaslanmasi oldu. Hastaneye yatisim yapildi suni sanciyla baslaticaklardi ne sancim vardi nede acilmam. Cuma sabahi yatisim yapildi cati muayenesi yapildi ve normam dogum yapamicagimi bikez daha anladim. Doktorum erkek cok utandim ve kastim kendimi okadar kisinin icinde canimda cok yandi acikcasi. Cati darligim vardi kemik varmis ust kisminda suni sanci vermek normal doguma zorlamak iskence olur dedi doktorumda. Ve kan dahi goremeyen igne yaptiramayan ben spinal sezeryanla dpgum yaptim ilk kez bebegimi ben gordum herseyi yasadim ama o an mukemmeldi. Zorluk olarak sadece ilk kalkis ani diyebilirim onun haricinde narkozdan ayilma yada kendimde olmama gibi durum yasamadim. Hatta gule oynaya ameliyat oldum ister normal. Ister sezeryan rabbim herkesi bebegine kavustursun cok guzel bir duyguymus