Solinim Kızlar 32+ 5 günlük hamileyim bebeğim bi kaç gündür az hareket ediyo normal mi sizce ilk gebeliğim
Burcuyildiz Solinim bi doktorunuza yazın isterseniz. Benimde geçen bi gün az hareket etmişti, doktorum neden yazmadın o zaman dedi, önemli dedi. Sizin 2 gün olmuş, bi sorun.
Kaderjin Solinim bende 34haftalgım benmde azaldı ama tepki veriyor karnıma tık tık yapınca bence alanı daralıyor oyüzden olablr hiç hareket etmezse doktorunuza bildirin
melikepervan Solinim Ben de aynı haftadayım. Aynı durum bende de var. Az da olsa ediyor diye sıkıntı yapmadım ben
Burcuyildiz Solinim evet bende de öyleydi, bide ben stresliydim üzgündüm oda etkiliyor, yada cok yorgun olunca da etkileniyor, sanırım bende öyle oldu, sizde durumlar ne bilmiyorum tabi ama, eğer yarında öyle az ise bi doktora sorun siz.
Solinim Burcuyildiz teşekkür ederim sizde takmamaya çalışın evladınızdan daha önemli hiçbişey olmasın sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻
Kaderjin Solinim hamilelgm boyunca mide bulantm hiç olmadı ama bu aralar sanki midem bulamıyor gibi oluyor tiksinmeye başlıyorum