ismayilin_annesi GamzeSena seninki de çok güzelmiş İsmail,Ahmet vaktiyken lafı geçmiş hikmetli şahsların isimleri genelde
Melegimveben ismayilin_annesi adıyla sağlıklı mutlu ve huzurlu büyüsün inşallah😍🙏🏻♥ bende aron alp koycam 😍🙏🏻💙 aron ismini ben seçtim alp ismini babası koydu 💙
Melegimveben ismayilin_annesi daha hamile kalmadan seçmiştim herkese çok garip geliyor ben söyleyemem unuturum falan diyolar ama caymam ismi böyle olcak demiştim inşallah sağlıkla gelsin minik erkeklerimiz 😍💙👶🏻
ismayilin_annesi Melegimveben Önemli olan senin beğenmenDi gerisi yalandı çünki o adla sen çağıracaksın onu İnşallah bende çok beğendim 💙🙏🏻Amin canım Amiiin
HavaMct Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel isim ❤ Bizim henüz cinsiyetimiz belli değil fakat ben erkek hissediyorum oğluşum olursa Tuğrul Enes dşünüyoruz kızım var Ülkü zeynep ❤
ismayilin_annesi İnşallah bu defasında erkek olur💙🙏🏻Hayırlı evlat olur uygun bi ad seçmek falan kolay işler... HavaMct
Enis ismayilin_annesi gayet güzel bir isim ♡ bizim kızımız olacak 2 ismi olacak bir ismi kesin olarak HÜMA ♡ zamanından beri beğendiğim ve bir kızım olursa isminin hüma olmasını isterim derdim 🙂 çok zamandır da hüma cemre olsun dedik eşimle ama eşim yine de düşünelim araştıralım biraz daha dedi hüma sare ismini beğendik sonra ne yapacaz neye karar verecez bilmiyorum 🙂
ismayilin_annesi Enis Teşekkür ederim canım😘❤Hüma da harika bi isim inşallah yanına yakışacak bi isim de bulursunuz 🙏🏻Önemli olan sap salim kucağımıza alalım bebişlerimizi