Melekk61 Muhammedfunda9720 aynn cnm bol su tüketimi sütü arttırır bide sık emzirmek ben kızımı 2 yıl emzirdim kestiğimde hala göğüslerim sütten sızlıyordu yani büyük göğüs çok süt demek değildir
Muhammedfunda9720 AybarsMomy herkes sana kilo daha çok yakışıyor diyo ben de kiloyu yakıştırıyorum zayıflık yakışmıyor bana 😍
Melekk61 Muhammedfunda9720 ağladıkça ver ben hep öyle yaptım düşünsen 01 buçuk saat oldu bebek ağlamaya başladı 2 saatin dolmasını mı bekliyeceksin
UgurBocegimm_17 😃😃😃 yalnız değilsin canım azcik kilo alsam derdindeyim bende ama nerde bir çubuk kraker de benim ne olacak bizim bu halimiz 😂
Muhammedfunda9720 UgurBocegimm_17 bilmiyorum canım ama benım umudum kalmadı doğumdan sonra çok veririm ben bari 56 da kalsam 😀
Muhammedfunda9720 Melekk61 yok ağlayınca zaten emziririm de uyurken uyandırıp vermek mi lazım falan filan bilmiyorum hiç yani sonra göğüsler mastit oluyor muş masaj gereklşymiş hiç bilgim yok bakalım napcam 😁
Melekk61 Muhammedfunda9720 çok uyursa tabi uyandırıp emzirmek lazım helede ilk zamanlar sarılık olmaması için çok dikkat etmek gerekiyor cnm😊
AybarsMomy Mom9272 sen kendine bak bi kere yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler 😂 boyumda var kilomda napalım yani 😂😂😂