Kizlar merhaba isteyem herkese nasip olsun insallah. Benim 2 dusugum biri bos biri kimsyasaldi. Ve bu hamileligim hep korkuyla geçti sagliklica dogcaklar mi kucagima alcammi falan diye. 27. Haftamizdan beri hep benim hissetmedigim ama nstde kizlarim kasılıp sancı cikartti git gel serum ye gel derken 31+5de pembemsi nisanim geldi cok az ve sonradan adet sancısı gibi belim kasiklarim derken o ara takside hastaneye gittik direk dogumhaneye yatisim yapıldı bebekleri durdurmaya calistilar serumlar haplar falan sonrasinda bianda sulari çoğaldı sancilar devam ve kanlarını birbirine karışmış kucuk olanim kansz buyuk olanim kani almis derken acil ameliyata girdik kadın ilk tirnagini degdirdi emin olun o tirnak daha aciliydi igneyi hissetmedim dicek kadar minikti ve spinal bu arada bebelerimin gece buri 00 53 biri 0054de dunyaya geldiler sonrasinda kuveze girdiler 1 saat sonra 24 saati tamamlamis olcaz ama uzulmuyorum tam 32. Haftamiza girdik oyle dogdular ve benim kizlarim guclu olup yanima gelicek eger merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz ben uzattim cok allah herkesin kucagina almayi nasip etsin insallah dualarinizi esirgemeyin