Elsamran Kızlar 13 haftalığım ve doktor arayışındayım kocaelide olup gidip memnun kaldığınız hastaneler ücretleri hakkında bilgi verelim birbirmize
Busratm Elsamran Konak Hastanesi Gülçin Aydar. Muayene ücretini tam bilmiyorum ben farklı ödediğim için ama yüksek ihtimalle 140 ya da 150 TL. Doktorumdan çok memnunum kesinlikle öneririm 😊
Yasemin00 Elsamran İzmit kadın doğuma gidiyorum Ertan izgiç çok ilgili bir Dr 120 muayene ücreti normal doğumları kliniğinde yapıyor ama sezeryansa anlaşmalı olduğu hastanede yapıyor orasıda cihan hastanesi
Bsrlmnemr Elsamran Eray çalışkan. Muane ücretini bilmiyorum İzmitte yaşamadığım için ona muane olmaya gidemedim ama detaylı ultrason için gitmiştim ve çook arkadaşımdan duydum işinde bir numara
busrasekmez Selam canım ben de başiskelede oturuyorum. ilk başta sopalı araştırma Betül hanım ile başladım fakat bu virüs nedeniyle hastane geçici süre hizmeti sonlandırdığı için özel Kocaeli hastanesine gittim Hilal hanıma 120 TL SGK lı muayene ücreti var. Marttan beri özele gittim. Son olarak akrabamın bir tavsiyesi üzerine Gölcük devlet hastanesine gittim Arzu hanıma ve özeldeki ile aynı şeyleri söyledi şuan. gittiğim doktorların hepsinden de memnun kaldım ve tavsiye ederim
brcaky Medical park funda hanımdan çok memnunum❤️ sgk için kontrol 280tl, normal doğum 4000tl, sezeryan doğum 4500tl, epidural +600 tl