derinsvy Kizlar bende 6 gün geciktim elimde ovulasyon testi vardi onu yaptim o pozitif cıktı sizce var mıdır korunuyoduk o yüzden ha geldi ha gelicek bekledim yok elimin altinda o testlerden vardi onu yaptim biraz sonrasa gebelik testi almaya gidicem
mother1126 derinsvy Bende ovulasyon testi ile öğrendim üç dört gün ard arda t çizgisi çok koyuydu. Hamilelik testi yaptım çıktı.
Lui derinsvy çok güvenmemek lazim t cizgisinin koyuluğu c den daha fazla olmali hamilesiniz diyebilmek icin.Gonlunuzce olur insAllah
derinsvy mother1126 bende bugün elimde o var diye yapayim dedim cok koyu cıktı sonra gebelik testi yaptım oda ayni silik bile değil inşallah sağlıklıdır bundan öncekiler hep kötü sonuçlandı
Lui mother1126 hayirli olsun canim cok guzel kopkoyu cikmis maşAllah Allah tamamina erdirsin hepimizinkini❣
derinsvy Lui evet öyleydi simdide gebelik testi aldım yaptım oda pozitif hemde silik falan değil tam.kırmızı
mother1126 Deletedmom316 göğüs ağrısı vardı kasıklarımda ağrı çok vardı adet tarihinden bir hafta önce ağrı başladı
Lamia65 Gamzebydmr Çok şükür canım Gözün aydın kusursuz hamilelik geçirmeni diliyorum🤲 Eşine söyledin mi?