Saadet1903 Kızlar 1 2 haftadr belim cok agriyor ya hic bi işte yapmıyorum kilo falanda almadım nedeni ne olabilir bilmiyorum normal mi acaba 14+4 haftalık bebegm persmbe kontrle gitcem korkuyorum biraz
Aynurr16 Saadet1903 seninle aynıyız canım 🌸 ama bende ağrı felan olmuyor belki yavaş yavaş karın büyüyordur kaslar geriliyo bide adet tarihi yaklaştıkça adet belirtileri oluyo
Bus123 Saadet1903 bende 14+2yim çok kötü agriyor bir haftadır resmen yuruyemiyorum ağrı girince Saadet1903
Deletedmom424 Saadet1903 15. Haftada benimde çok ağrıdı 1 hafta sağdan sola dönemedim. Sırt üstü yatınca kalkamadım. 16+4 oldum geçti. Bende hiç kilo almamştım
Saadet1903 brcbr doktoruna söylemedin mi canm hc benim basladgndan beri gitmedm hc persmbe gitcem sorcam insallah önemli bisey yoktur
Dila_06 Bende 14+5 deyim ve kalçamda bi agrı var yuruş yaptığım içim mi bilmiyorum başka yaşayan var mi acaba
Glsah- Dila_06 aynısı bende de var canım 15 haftalık benimde sağ kalçama bazen ağrı giriyor kuyruk sokumumdan doktor bel genişlemeye başladığı için normal ağrı olması dedi şiddetlenirse fizik tedavi yaparız ilerleyen günlerde dedi
brcbr Saadet1903 babam doktor normal olduğunu söyledi hatta daha da artacağını söyledi bende sorgulamadım oyüzden kendi doktoruma anlatmadım🙈
Zeynep1611 Ben de 14. Haftamdayım 12 haftalıkken doktora gittiğimde bel ağrım olduğunu söylediğimde bana vitamin verdi kalsiyum eksikliğinden olabileceğini söyledi, vitaminleri kullanmaya başladığımdan beri bir şeyim kalmadı çok şükür
Saadet1903 Deletedmom424 doktoruna nedenini sordun mu peki yarn gidince sorcam bi tek bel agrim var bu aralar yatarken bile cıldırtıyo gecmiyo hic
Deletedmom424 Saadet1903 randevum pazartesi günü muhtemelen normal diyecek. Benim 3 ablam 1 kız kardeşim var hepsinin 2şer çocuğu var. Daha ben haftama girmeden bilgilendiriyorlar şu şu olabilir diye 😀
Saadet1903 Deletedmom424 Ya ne guzel bende de 3 abla var hepsinin de üçer çocuğu var bi işe yaramıyorlar ama 😂😂 Yarn kontrlm var bakalm sana da yazarm doktorun söylediği seyi