Sevgierboga Merabalar 30 haftalık gebeyim ultrasonda karın çevresi baya geniş olduğu soylendı şeker yükleme testi istedi ya sekerden yada böbrek büyüklüğü ve böbrek kistinden olabılecegini soyledı yasayan warmı bilgisi olan warmı lütfen yazsın
Gizemito Sevgierboga Karın çevresi geniş derken kilolu mu çıktı haftasına göre kusura bakmayın benimde oğluşum olacak da haftasına göre kilolu kafama takılıyor benimde o yüzden soruyorum 😌
Rukiye58 Sevgierboga karın çevresi bir hafta önde benimkininde şeker yüklemesi yapıldı sıkıntı çıkmadı anne veya baba iriyse ondan olabilir dedi sadece doktorum
Nurmine Sevgierboga 21 haftalığız bana da bugün doktor detaylı da karnı önden gidiyor dedi şeker yükleme testi önerdi. Daha kendi doktoruma görünmedim bakalım ne diyecek. Bir de burda çok okuyorum bu önden gitme mevzusunu çoğu kişi de bu sorun var neden kaynaklanıyor anlam veremedim 💁🏻♀️
Yaprakkm Sevgierboga benim ilk çocuğumda karın bölgesi genişti 2 hafta önden gidiyodu şeker yüklemesi yaptırmamıştım ama kendim kontrol ediyodum bide diyet yapıyodum son aylarımda kilosu 4 kiloyu geçtiği için sezeryan oldum onun tek riski karın bölgesi geniş olunca omuzlu oluyo bu nedenlede normal doğumda omuz takılması olabilir riske giremem demişti doktorum bu nedenle sezeryan olmuştum
Gizemito Nurmine Benim bebeğimde hep en başından önde gidiyordu, en son 23. haftada 25 hafta ile uyumlu çıktı. Doktorum korktu şeker yüklemesi yaptık gayet normal çıktı 🤷♀️ Hiç anlamıyorum bende 😌
Akbas77- Sevgierboga Canım benimde 3 hafta önden gidiyor karın cevresi şşeker testi yaptırdım normal cıktı bi sıkıntı yaratmaz dedi doktorum 🙏🏻