Yusufunannesi_ Yasemin0106 tebrikler canım eğer silik bile olsa ikinci çizgi varsa gebelik vardır. Bir kan tahlili yaptır : Hayırlı olsun
bebegim_28 Yasemin0106 ben de silik çizgi çıktı hamileydim arkadaşımda da silik çizgi çıktı ama o hamile değildi
Gamzebydmr Canım goole hızlı resim yaz ve testin resmini çek sonra oradaki linki kopyala buraya yapıştır yap çıkar resim
Yasemin0106 Merhabalar carşamba günü sağlık ocağında kan vermistim gebelik icin 144.0 cıktı sonucum doktor gebelik var 4 haftalık dedi ilk bebeğim heycanlandım tabi ama belirtiler yok yeni oldugu için mi acaba.
Anneolmayahasret Yasemin0106 hayirli olsun herkeste belirti olacak diye bisey yok simdiden bunlari dusunup strese girmeyin🌸 iki gun sonra tekrar kan verin degerin artisina bakmaniz lazim💜
M-o-r-58 Yasemin0106 gözünüz aydın maşallah 😍 yani iki üç haftaya bulantı baş dönmeside başlar herhalde hayırlısıyla kucağınıza almakta nasip olsun 🤗
Yasemin0106 M-o-r-58 amin inşallah allah razi olsun allahim kimsenin kucağini bos birakmasin insallah🤲🤗
Yasemin0106 Peki hataneye ne zaman gitmeliyim birde ben adet günüm gecmeden hamile oldugumu ögrendim.
M-o-r-58 Yasemin0106 iki günde bir kese görünene kadar kan verebilirsin yükselmesine bakmaları yetiyor. Haftası yeterli oluncada keseyi görmek için doktorun gün verir. Vermesede kontrol amaçlı git bakarlar. 🤗
Belinay_AliEge Hastaneye gidip hemen kan verebilirsin. Yada gebelik testi yaptirabilirsin . Eğer gebelik varsa zaten beta düşük çıkar erken olduğu için.
Yasemin0106 Zaten saglik ocaginda kan verdim ben carsamba gunu sonucum pozitif cikti yani beta hgc degerim 144.0 cikti doktor gebelik var dedi 4 haftalik oluyor yani
Yasemin0106 M-o-r-58 ben simdi ankaradayim normalde adanada yasiyorum yarin donecegim adanaya ozaman gidicem
Hayalim_s Yasemin0106 silik çizgi varsa kesin hamile diye bence ümitlendirmeyelim arkadaşı benim hormonlarımdan dolayı ikinci çizgi silik çıkıyodu hep kesin yöntem kan testi inşallah hamilesinizdir tabi