Rums hamilelikten kaynaklanan bacaklardaki.ve beldeki doğum catlakliklari hamilelikten sonra geciyor mu
Ozglakdg Rums mrb tamamen geçmiyor arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla ama şimdiki gibi mor mor da kalmıyor beyazlıyor daha sade bi görünüm oluyor. Benimde bacaklarm çok çatladı tesellim oluyor beyazlıcak olması 🙄
MiracAlpinveUmutunAnnesi Rums kesinlikle geçmiyorlar suan bende var 4 ay oldu dogum yaptim halen mor mor duruyo
Rums deletedmom01 cok düzenli kullanamıyorum unutuyorum . ama hem krem.hemde yağ kullanıyorum. 26. haftadayim
deletedmom01 Rums çatlaklarin öyle aşırı varmi.? Bende 32.haftamdaym çatla olmadi biseyde kullnmiyorm arada nemlendiriyorum ama bu aralae aşırı kaşınıyor dokunmuyorum.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Rums benim hamile kalmadan once olusmaya başlamıştı nemlendirici kullaniyodum her duş sonrasi2
MiracAlpinveUmutunAnnesi Rums insallah valla tek umudum Rabbimden gelenn herseye razıyım bunlar hic bisey ne dertleri olan insanlar var
Asrinbaby Rums çatlak oluştu mu 26. Haftada? Ben Zeytin yağı ve kakao yağı kullanıyorum ve çok kilo aldım aynı haftadayız ama daha hiç çatlak olmadi biraz boğazıma dur dersem insallah çatlamam.
Essa Asrinbaby ben de 28 haftadayim.catlamadim ama birsey de surmuyorum.32 den sonra saf zeytinyagi surmeyi dusunuyorum.dunya para verip alinan kremleri de gorduk🙄
NurdanHakan Rums Asrinbaby Essa Ben ilk Aydan bu zamana kadar zeytinyağı ve vazelin kullandım 38.haftam sıfır çatlak yırtığım 25kg yakın kilo aldım üstelik tavsiye ederim her duş sonunda sürdüm sadece
Asrinbaby Essa aynen arkadaşım baya para verdi o kremlere ki takıntılidir ama çatladı. En güzel zeytinyağ
Sarayhelvasi Zaten 32.-33. Haftaya bi giriyorsunuz bi bakıyorsunuz çatlamamıştım ama catlamısım diye üzülüyorsunuz... suan alıştım onlarla yaşamaya 37ye girdim🙂 Doğum olduktan sonra da bişiler sürmeye devam edecek miyiz???