Berke Kizlarmerhaba herkese. Dun kontrlm vardi 7 haftalk civari dedi dr. 3 haftada gec dollenme var. Ultrasonla bebek gornmedi kalp atisi zaten duyamadik. Vajinal bakti bebek gorundu ama hic harekt flan yoktu. Kalpnatisini da duyamadik yine. 3 haftadr da progestan kullaniyrm kanamam vardi gunde uc kez vajinal olarak. Birak icme dedi cuma gunu tekrar gel duyulmazsa kurtaj dedi. Baska doktora gittim karindan bakti o da bebek gorunmedi 6+5 cikti kese boyutu 15.5 mm. Iki hafta once 14 mm civari cikmisti acaba buyumedimi kese hic bilmiyorm ya. Progestani biri birak dedi biri gunde bir kez yeterli dedi. Kalp atisi yok bebek bi cizgi olrak gorunuyodu hic harekt falanda yoktu. Kafayi yicem artik. Normalde sata gore 10 haftaligim. Ultrasona gore 6+5 ciktim. Progestani biraksam dusuk mu olur acaba 😥😥😥 yasayaniniz varmi bu durumu lutfen yazin lutfen🥺🥺🥺
Ebrdef Berke 10 haftalıkken bebeğinde, kalp atışınında görünmesi gerekir normalde, bende düşük riski yaşadım ama 9. haftadaydı kalp atışı vardı rahimde kanama alanı oluşmuştu.. bu şekilde başıma gelmedi, inşallah bir sonraki kontrolde duyarsınız kalp atışı
Berke Ebrdef insallah zaten 10 haftalk degl 7 haftalk 3 hafta gec dollenme var ama doktrlar olumsz konstu baya