Selin2 Hamileyken denize girmenin riskli olduğunu söyleyende var amaaan birsey olmaz diyende, yardımcı olurmusunuz canımız annelerimiz🥰♥️🙏🏻
Meriwa Selin2 ben giriyorum her gün en güzel spor yüzme canm 33 deyim ama gene de doktoruna sor istersen farklı durumun vardır yoktur bilemem
berus Selin2 ben geçen hafta girdim bi sıkıntı yok ama yüzerken kramp giriyordu kasıklarıma yüzlemedim bu yüzden
Aynurr16 Selin2 canım gebeliği riskli olanın yüzmeside riskli olur ama denizin normal gebelikte riski olmaz havuz tehlikeli enfeksiyon riski var deniz gibi hijyenik değil bide iç çamaşır mutlaka her çkmada değiştirilmeli yıkanmalı yoksa bi sorun olmaz 🌸
Busimss Selin2 hayır hiç bir zararı yok aksine faydası var dogumu kolaylaştırıyor. Ben giriyorum geçen kontrolümde doktorum da söyledi zaten gir diye temiz olmasına dikkat et sadece enfeksiyon kapmamak adına o kadar. 37+3 üz
Selin2 Meriwa evet en iyisi doktora sormak tabii,kontrolümüz cuma günü o yüzden bekleyemedim yazayim dedim,teşekkürler 🥰🙏🏻
tuzvelimon İlk hamileliğimin sonlarını resmen suda geçirdim. Kendinizi çok yormayın ve ıslak kalmayın çıkar çıkmaz duş alıp bikini değişimi yapın. Doktorunuz da izin veriyorsa hiç bir sorun olmaz. En güzel spor 🤗
Busimss Selin2 sadece altını ıslak bırakmamalısın hem üşütme açısından hemde enfeksiyon açısından ona dikkat ettiğin sürece sorun yok ☺️