Nur_nur06 Hocam merhaba son 2 3 haftadır ara ara ishal oluyordum zaten ama geçiyordu rahatsız edecek derece değildi bugun affedersiniz öğlen WC girdiğimde tuvaletiöi yapamadım çok zorlandım ve kanama oldu makatımda gebelikte hiç olmamıştı önceden oluyordu ara ara kabız olunca fıssur demişti doktor önemli değil demişti ama sorun şu ki ilk tuvaletten sonra tamamen ishale dondu 2.5 saat içinde 6 kez tuvalete girdim en sonuncu çok açık renk ve cıvık sümükümsü yapıdaydı normalde sıcak ama ben üşüyor hissediyorum yorganın altından çıkmadım ve karnımı çok ağrıtıyor ne yapmalıyım?? Bu sorunun aynısını sordum arkadaşlar henüz dönüş almadım o yüzden belki burada cevap alabilirim diye yazmak istedim 28 haftalık hamileyim bu arada yardımdı olurmusunuz
M_N_R Nur_nur06 bende 29+3um.Son iki gundur ishal oldum.Ayni sendeki gibi kabizligim vardi aniden ishal oldum.Bugun 4 5 kez tuvalete ciktim.Ben demir ve kan ilaci kullaniyorum diye dişkim simsiyah.Karnimda ve belimde agri vardi.Şimdi iyiyim cok şukur.Sebebini neden oldgunu bilmiyorum ama.
Busrajj Nur_nur06 kızlar hamilelikte ishal önemli bir konu bağırsak hareketlerinin değişmesi normal ama enfeksiyon felan olabilir ben 2 gün yattım bunun için. Ne olur ne olmaz doktora görünün içiniz rahat etsin. Bu aralar salgın gibiymiş zaten ishal.
2cocuklu Nur_nur06 öyle bir okumuşum ki resmen yaşadım ,şaka bş yana ben bu kadar açık yazamazdım uzun uzun iyi betimleme yapmışsın doktora 😂😬😬😬😬kızzzzz ,,,
Nur_nur06 M_N_R bende bilmiyorum canım üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum çünkü gece kimse dışarda değilken yürüyüşe falan çıkıyoruz bilemedim doktorum da henüz cevap vermedi
M_N_R Nur_nur06 Aynen ya bi tarafdan uşuttum mu diyorum.Bi tarafdanda yok ya bu sicakda ne uşutmesi diyorum.Doktorun cevap yazarsa rica etsem banada soyler misin ?
Nur_nur06 Busrajj kaçıncı haftalarında yaşadın canım enfeksiyon olduğu nasıl anlaşıldı acile mi gitsem diye düşünüyorum akşam
Busrajj Nur_nur06 33 de yaşadım erken sancıya sebeb oldu.igeneyle durdurduk doğumu. Bir gün dayandım ama karın ağrım çok olduğu için gittim. Tahlil yaptı doktorum .
SevilayBayram Bende bir ay içinde 3 kez falan oldum . Ama tek gün sürdü. Böyle üşüttüm herlde diye düşündüm.
Nur_nur06 RuzgarsMommy eşimi bekliyorum canım geldikten sonra gidicem şimdi hastaneye de gitmek istemşyprum ama geçmezse eşim gelene kadar gidicem
2cocuklu Nur_nur06 anam doktorun demiştir ki bu kim ya deli mi ne neler yazmış demiştir kız öyle yazılır mı hikaye gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣okudukça gülüyorum