NezaketKahraman 21 haftalık hamileyim, dün temizlikte çamaşır suyunu biraz fazla kullandım eşim kızdı hatta, bugün bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ama kanamam falan da Yok. Korkuyorum bebeğime bişe oldu diye evhammı bu acaba?
NaimeYilmaz NezaketKahraman Tabiki zararlı camasır suyunu temas etmek solumak. Hıssetmemen haftana gore normal ama bu durumda birşey dıyemıcem sagına veya sırt ustu uzanıp rahatsız etmeyı deneyeblrsn
Esra16 NezaketKahraman Saglik ocagina gidip kalp atislarina baktirabilirsin sabah yakinsa ben arada gidip baktiriyorum kafana takilirsa gel dediler bana saglik ocagindan arada gidiyorum hissetmeyince
Deletedmom0067 NezaketKahraman ben ilk hamileligimde 2 kere kanama oldum yanlis hatirlamiyosam 10 12 15 haftalik falandim sonradan dusununce aklima geldiki ben o iki kerenin sabahinda hep domestosla ugrasmistim
Deletedmom206 İçine çok soluma derim aslinda iyi değil diyorlarda meçbur yapıyorum bende hep çamaşir suyuyla yapiyorum ama mutlaka maske takarim
esrmhmt Ben 5/6 haftalıkken karıştırmışım baya ağır bir koku içinde kaldım ama hiç bir şey olmadı hiç bir şey olurmu diye de düşünmedim🙂 bence unut gitsin ayran yoğurt ye bol bol 🙂
NezaketKahraman esrmhmt zaten uğraştıktan sonra yoğurt yedim öyle yattım hatta bebeğim tekme attı birkaç defa ertesi gün hareketlerini tam hissedenmeyince tedirgin oldum
ismayilin_annesi Valla ben hergün kullanıyorum bilmiyorum sonu nereye varıcak 36haftama geldim her kullandığımda midem yanıyor onsuzda olmaz börtü böcek evden kaçmıyor napalım
Bgmbgm NezaketKahraman bnce hiç bişey olmaz cnm çamaşır suyundan ben hep kullandım ama yeni bingo çamaşır suyu var onu keşfettim o çok guzl onu al sende hiç kokusu yok domestostan daha guzl cikartio
Aden NezaketKahraman bol bol su iç canım sen çamaşır suyunu soludun onuda etkiledi büyük ihtimalle bolca su iç temiz hava al tatlı bileyler yiyip soluna yat hareketleri düzelir inşallah