fatosd84 Seyma16 bende kestiremiyorum allah korusun bebeğe bişi olsa beni suçlayacak çevrem var çünkü 😡
joki Batıl inanç ama bizimkiler üzülmesin diye kestirmiyorum, doğumdan sonra bi imaj değişikliği yapıcam inş
Misssimsek Mom9272 aynen bende oyle valla. Zaten 2 3 hafta kaldı bu zamana kadar bekledim artık.dogumu da beklerim 🙈
Nadiya Benim memleketimde doğumdan önce kadınlar saç kestirip, manikür pedikür yaptırırlar, doğumdan sonra da çocuktan kuaför ziyareti için fazla vakit kalmıyor da. Ben 3.ayda kestirdim, yine doğuma yakın kestireceğim.
Ebrkrc Ayni durumdayim kalcama ulaşti saçimın boyu artik ugrasamiyorum bide tesetturluyum.daha cok zorluyo beni kaba duruyo yani saç basortunun icinde 😃 ama bekle diyolar ozellikle eşim🤣🤣 bide dogum.yaptiktan snra abdest alirken saclarini gogsunden dogru sarkıt oyle banyo yap sutun cok olsun diyolar degisik inanclar ama beklemekte ve denemwkte fayda var tabi :)
Yakamoz__gul Seyma16 ben onu bı ara araştırmıştım nette okudum sanırım. Eskilerden hamile bı kadın saçını kesecekmis. Kocası da saçlarını çok seviyormuş kesmesini istememiş. O yüzden böyle bişey söylemiş. Buda böyle bu zamana kadar sürmüş gelmiş. Bu arada kardesimde kestirdi hamileyken. Beni öncesinde kestirmiştim bidaha gerek duymadım. Daha da uzasın istiyorum hatta