neith Kizlar merhabalar. Pazartesi Allah nasip kismet ederse sabahtan dogumum olacak 37+3te. Bana verebileceginiz tavsiye var midir? Sutum gelsin diye ne yapayim, yanimda ne gotureyim bilemiyorum. Bir canta hazirladik ama eksigini fazlasini bilmiyorum. :(
selamas neith elektrikli göğüs pompası, depend kilot, elektrikli su ısıtıcı veya cezve, nescafe, kayısı suyu veya hoşafı.
ikicocuklubiranne neith sağlıcakla kucağına al inşAllah 😊 şade nescafe ve bitter çikolata mutlaka yanında bulunsun uyuşukluk geçince çok iyi geliyor baş ve boyun ağrısı olmaması için. Kayısı hoşafı olsun kesinlikle gaz çıkarmak ve tuvalete çıkmak için. Göğüs pompası bulanabilir yanında bir de sütüm gelecek mi endişesi hiç olmasın :)
Fatmanaz1erva2 neith hayırlı doğumların olsun cnm bende yarin spinal sezeryan olucam sağ salim alalim kucağımiza ins
neith selamas cezve ve ısıtıcı kahve için mi? otomat var hastahanede onu kullanırız dedik ama iş görür mü canım :(
neith selamas ayy çok da severim kahve valla götüreyim ben de otomat falan benzemez kendi kahvemize hem keyif kahvesi olur inşallah 😂😂. Siz me zaman oldunuz spinal?
selamas neith 12 haziranda oldum spinal ile. Hem kahve içersiniz hem de rezene çayı içersiniz sütü artırmak için
neith selamas rezeneye doğumdan sonra mı başlıyoruz şimdiden içsem mi sizce? süt konusu çok geriyor beni kayınvalidem falan tutturdu mama verme diye çocuk açlıktan sarılık olacak Allah korusun kadın hala meme ver meme sanki ben vermeyeyim diyorum da gelmezse ne yapacağım yani 🥺
selamas neith doğumdan sonra içmelisiniz rezeneyi ki günde 2 bardaktan fazlası zararlı. Süt konusuna gelirsek kesinlikle stres olmayın. Stres sütün düşmanı. İlk sütünüz gelmese bile sonraki günler gelebilir ki benim öyle oldu.
neith Fatmanaz1erva2 canım dualarım seninle Allah yardımcın olsun selamas valla ben sakindim ama sonra kayınvalidem beni aşırı gerdi :((. Çantama koyuyorum rezene hemencecik.