tbmn Göğüs ucu olmayan bayanlar için hamilelikte ve doğum sonrası neler önerirsiniz yardımcı olabilir misiniz 😊🤰🏼🙏🏻
tbmn eymenMomy_ Çok zor bir durum bebek için endişeleniyorum emme konusunda göğüsümün ucunu ağzına alabilecek mi çok küçük olduğu için tedirginim
tbmn eymenMomy_ eymenMomy_ Birinin tavsiyesini duymuştum ve gerçekten araştırdım öyle birşey varmış.. Şırınganın ucunu kesiyorlar ters çevirip göğüse çekme işlemi yapıyorlar şırınga alıp denemeyi düşünüyorum doğumuma kadar yapıyım diyorum belki bir faydası olur 😄
eymenMomy_ tbmn hic sorma canim ya benimde göğüs uclarim hiç yok doğumdan sonra yara olmasında çok korkuyorum
meltemustafa tbmn bendee3 hiç yook aıvı gelmeye başladı 34 haftalığım dr sakım elleme dedi şırıngayla çekmek sütünü grtirmesin canım dikkat et
Hanife3_ Ben ilk doğumumda çok zorlanmıştım göğüs ucu aldım oda işe yaramadı sagip veriyodum ama her seferinde deniyodum sonra alıştı kendi bu 2.hamileliğim bu nasıl olucak bklm
tbmn meltemustafa Doğru bir yere konu değindiniz 😅 şuan 12+6 olduğumuz için gelmez diye düşünüyorum ama tabi belli olmaz