Rabia95 Kızlar sizde de oluyor mu? Havalar ısındığından beri günde kaç çamaşır değişiyorum 😞 ilk önce bebeğin suyu sandım hastaneye koştum ama değilmiş. Gebelikte başıma geldi önceden hiç olmazdı bi çaresi vs var mı çok rahatsız oluyorum
UrasEgeninannesi Rabia95 vallahi bende aynıyım 😅 sanki afedersin altıma işemişim de haberim yokmuş gibi o kadar su oluyorum. Suyu gelse farkedemez insan 😅
EylulEsen Rabia95 oluyor canim bide havalar çok sıcak günde 2 kere bile duş alıyor insan sürekli iç çamaşır degisitiryorz malesef
Marysa Rabia95 aynıyım… artık değiştirmekten yoruldum suyu mu geliyor terliyor muyum ikisi de mi oluyo düşünmekten yoruldum.. son zamanları sıcaklara gelen bahtsızlar grubuna üyeyiz sanırım 😂🥰🤣😑
Suledonmez2906 Rabia95 ay evet yaa bendede aynıı😔😔kaç kez çamaşır değiştiriyorum belli değil suyum gelse farketmicem allah korusunn🤦🏼♀️😔
Angelada Rabia95 ben de geçen dışarı çıktım eve geldim iç çamaşırım su hemen doktora gittim suyun fazla bile dedi
yefeninannesi Rabia95 benim de aynı bende suyum sandım dpktor randevum da yakındı suyu normal dedi gün içinde terliyor hep sıcaklardan sanırım çamaşırım Islak oluyor