Merhaba kızlar sonunda bende anne oldum 😍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah muhteşem bir duygu🙏🙏Başlıyorum …
Benim arada kasılmalarım oluyordu en son sanırım cuma günü kontrole gitmiştim fakat açılmam parmak ucu kadardı tabii ki ara ara bele vuran kasılmalarım oluyordu ama kızımın hiç bir şekilde gelesi yoktu kanalda da değildi bu süreçte sürekli dua ettim kolay ve kısa bir doğumum olsun diye fakat yine de umudum yoktu neyse cumartesi günü nişanım geldi ama kasılmalarım o kadar çok artmıstı ki yine de dayanmaya çalıstım çünkü doktorum 1 hafta daha bekleyeceğiz demişti tamamen geleceğinden umudumuz yoktu. Kasılmalarımdan artık uyuyamaz olmustum sürekli gezerek dua ederek karsıladım kasılmaları uykusuz kaldım ama hala diretiyorum dayanıcam diye çünkü doğum sancısını daha farklı bekliyordum😂 pazar günü artık Kasılmalarımdan ağlar olmustum esim en son dayanamadı kalk gidelim dedi devlet hastanesine gittik ebe beni muayene etti açılman 1 parmak daha seni yatıramam bunlar yalancı sancılar emin ol doğum sancısı olsa daha zor da olurdun dedi biz çıktık acildeki doktor nişanının geldiğini söylemiştin yarım saate kadar bile gelebilirsin baktın geliyo bebek hemen gel dedi biz eşimle çıktık araba ile tur attık vs eve geldik ama artık sancımdan duramıyorum ağlıyorum hala daha da suni sancı korkusundan gitmemekte ısrar ediyorum😂 gece saat 3bucuk gibi tekrar gittik eşim artık kızmıstı ebeye ne gerekiyorsa yapın eşimi bu sekilde görmeye dayanamıyorum gibisinden birseyler söyledi ebe de eşimin bu konusmasından dolayı benim yatısımı verdi beni tekrar muayene etti açılman daha çok çok az imkanı yok doğum yapmanın anlıyorum sancın var ağlıyosun ama burada da aynısı olacak dedi bana saat 4te serum taktı lavman yapıldı gitti.saat 4 bucuk 5e geliyordu Odada sancıları yatarak çömelerek karsılamaya çalısıyorum fakat olmuyor ağlıyorum bacaklarım tutmuyor ıkınmam geliyor üşüme geldi artık yattım sessizce ağlıyorum karsılıyorum ebe geldi diyorum benim ıkınmam geliyor, ebe sacımı oksadı nasıl ıkınman geliyor suni sancı için çok erken yarın da nöbet değişiminde belki diğer arkadaşlar da vermeyebilir ama gel seni yine de muayene edeyim dedi gittik ebe beni muayene ettiğinde açılmam tam 9 cmdi ebe de bende şok olmuştuk.inanmıyorum doğum baslamıs dedi hemen hazırlıklar yapıldı. Ikınmam gerektiğini söylüyor ıkınıyorum ama yapamıyorum sağolsun ebe çok yardımcı oldu en son yapamıyorum çömelerek ıkınabilirmiyim dedim tabi yapabileceğini düşünüyorsan gel dedi yete çömeldim ıkındım ıkındım basının geldiğini hissettim ebeye seslendim geldi tekrar beni çatala aldı orada da biraz ıkındım ve p. Tesi saat 5:26 da kızımı kucağıma aldım ebe beni tebrik etti ilk doğum olmasına rağmen hersey o kadar hızlı ilerlemişti ki herkes şok olmustu dikişim var sayısını bilmiyorum ama hiç hissetmedim çünkü hala şoktaydım daha sonra odaya geçtik o kadar dinç hissediyordum ki yavrumu emzirdim besledim 😊 bugün taburcu olduk hersey çok güzel hastanedeki herkes ilk doğumu olan doğumu da kısa süren senmiydin dedi😂 evet kızlar biraz uzun ve karmasık olabilir kusura bakmayın benim hikayemde böyle 🙏
Sancı ve kasılma anında sümme sebiyle yesserah dedim hep dua ettim bol bol hurma yedim bol su içtim Allah herkese kısa ve kolay doğumlar yasatsın inşallah 🙏🙏 Artık bende HappyKidsliyim🥰