Bekliyoruz123 Merhaba arkadaşlar dün cinsiyeti öğrendik. Erkek dedi. Başka doktora gitmeye gerek var mı ? Burda yazılanlar insanı şüphelendiriyor 😍 ayrıca Sağlık ocağına kan vermeye gidicem orada da ultrason var mu görebilir mi ebe ?
akovalardan Bekliyoruz123 sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun doktoruna güveniyorsan tamamdır.saglik ocağında ultrasyon yok diye biluyorum çünkü gittiğimde hemşire beni hiç ultrasyona almadi sadece kalp sesini dinlemek için cihaz var denildi o da 20 haftadan sonrası için dedi bana.ignemi olup geliyordum cinsiyet konusunda da sanmıyorum sağlık ocaginin birşey bildiğini.geçen hemşire karnıma bakıp senin karnın kız mi dedi bana Yok cinsiyeti erkek dedim sabahtandir kimseninkini tutturamadım dedi karnının şekline göre cinsiyet söylemesi bana çok bilimsel gelmedi🤦♀️
Minik2829 Bekliyoruz123 Doktorun tecrubeli bi doktorsa dogrudur canim.burda bi cok post okudum.7.ayda bile cinsiyet degisen.en guzeli detayliyi bekle bence😊 saglikli olsun yeter.ama insan merak ediyor bende ayniyim🙈
Bekliyoruz123 Minik2829 doktorum gayet kendinden emindi %99 dedi 🤓 ama insan yinede bi şüphe duyuyor 🐇 başka doktora gitmeyi düşünüyorum yavaştan bir şeyler almak için 🥕
Bekliyoruz123 akovalardan tabiki de önce sağlıklı olması önemli 🤲 ama insanda bi tamam kesin kız ya da erkek demek istiyor. Sağlık ocağına an itibariyle güvenim kalmadı 😀 başka doktora gideceğim 100 TL muayene ücreti verip içimdeki şüpheyi azaltmayı düşünüyorum 😀😀
Bekliyoruz123 akovalardan aileler soruyor bi şekilde duyulacak yani tabi ne kadar geç duyulsa o kadar iyi bide alışveriş için şuan tek parça almadım yavruma 😭