Betl4201 Konyada yaşayan hamile arkadaşlar doktor ve hastane konusunda çok kararsızım sizin önerebileceğiniz ve gittiğiniz doktorlar kim acaba ?
Betl4201 Selcanozr Balkuzu01 ikisinin ismininde çok duyuyorum ama hastane ve çalışanların iyi olmadığını duydum
Selcanozr Medova Fuat demir size hikayemi anlatsam fuat beyin ne kadar mükemmel insan oldunu anlar asla ama asla tereddüt etmesiniz
Selcanozr Betl4201 hayır bu konuda hak yemiş olurum ben kontorle gittim zaman hemşire hemen gelir ağlamak yok der güler benle ağlar sohbet eder Fuat beyin sekreteriyle konuşuruz hastane de nerdeyse herkes bilir ikizleri melek olan anne diye küveze girdi zaman kızım biraz yoğun bakımda kilere sinir olmuştum ama ben Fuat beyden cok memnunum Allah razı olsun
Selcanozr Betl4201 ben ikiz gebelik yaşadım ve kaybettim en başından beri fuat beye gittim daha sonra yüksek riskli gebelik bölümüne sevk etti ve Fuat beye o ara hic gitmedim 29 haftalıkken ani sancım tuttu en yakın medicana dedik almadılar risk alamayız dediler Kızılay almadı küvez yok dedi ben ölüyorum eşim Fuat beyi aradı hemen gelin siz gelmeden orda Olcam dedi bu arada pandemi den dolayı o gün nöbetçi doktor Azer hanım ama bana evden fuat bey cıkıp geldi 3 ay oldu daha neyse ben yukarı cıktım doğum hanedeyim bebeğimin birinin melek oldunu söyledi ben kötü oldum sakin şekilde idare etti beni daha sonra küveze giren kızım doğdu ama oda melek oldu Fuat bey sabah erkenden geldi cok güzel konuştu her muayeneye gittim zaman bana teselli verir Allah razı olsun
merveyapici Medova Aysel Kamer e gidiyorum bende çok çok memnunum 37+6 haftalığız başından beri hiç değiştirmedik doktorumuzu çok şükür
Betl4201 Asdtky Mustafa başarana gidiyorum şuanda ama beklediğim kadar ilgili değil bana karşı, bir kere kanlı lekelenme oldu korktuk rahatsız etmeyeyim diye mesaj attım iki gün sonra geri dönüş yaptı o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum
Betl4201 Jeremj Aysel hanıma Doğum öncesi gitmiştim gebelik düşündüğüm için daha öncesi düşüğüm vardı kan sonuçlarıma göre yüksek doz folik asit almam gerekiyormuş ama düşük doz yazmıştı ben bunu hamile kaldıktan sonra başka doktordan öğrendim o yüzden ona devam edemedim
Asdtky Betl4201 merhaba öyle durumlarda arayın bence çünkü bize göstermişti 4000kişi var ve o kadar çok mesaj vardı ki. Geç dönüyor ama tembihliyor o tarz durumlarda çekinmeden arayın diye benim doğumuma girdi ve güven verdi çok işinşn ehli sadece doğumla alakalındeğil benim diğer ameliyatlarıma bile bakmış yani yalnızca işimi yapıyım bitsin demiyor .ben konyada üç doktor değiştirdim keşke baştan mustafa beyle tanışsaydık dedim
Selcanozr Betl4201 yüksek riskli gebelik yaşadım ali acar a gittim asla gitmem Sibel özler sonuna kadar yanındayım ve Fuat bey iyiki var 🧡 cok yoğun ama sürekli hastası oldunuz zaman size yardımcı olur
Kubrabulutt31 Başkent emel ebru özçimen hanıma gidiyorum bende iki düşüğümden sonra doktorumu değiştirdim son haileliğimde emel hanıma başladım, benimki riskli gebelik prof harici bana bakmıyor artık
Selcanozr Havvaseycan ben hala Fuat beye devam ediyorum Allah razı olsun ondan doğuma hic bi hastane kabul etmedi Fuat bey kabul etti bebeklerim melek olurken gözleri doldu her gittim zaman güzel Olcak diyo iyiki Fuat beye gidiyorm