Elsane Selam her kese. Kizlar men 34 haftadayim kilom 77.6 bir aydir artmiyor. 29haftda coxugun klsu 1130 olmusdu.doktor sen artmasanda cocugun klsu artar ekmek yeme dedi. Sizde öyle olan varmi kendi klnuz artmasada bebek buyurmu?
sonsuzmasalim Elsane Bende 1 aydır kilo almıyorum. Bebeğim 1 ay önce 1 kiloydu bugün gittim 1700g olmuş. 🥰
Elsane Tugce1803 kilosuna falan 37ci haftasinda bakicaz o zamana kimi bilemedim benim kilom artmasada cocuk buyurmu yoksa hala ayni kilodami🥴
hulyagks Büyüyor bnm son ayım kilom aynı çocuğum 1 buçuk kilo artmış ☺️ Endişelenme bizden daha çok beslenmeye başladığı için öyle oluyor bu aslında iyi senden ona geçiyor resmen
Dilara9 Hic sikinti yapma canim bende 33 haftamdayim ve sadece bir kilo aldim doktorum bebegin kilosu iyi oldugunu söyledi ondan beslenmeme eskisi gibi devam ediyorum..♥️
Elsane Dilara9 tesekkur ederim canim demekki yalnizca bende deyilmis kilom artmadigina korkdum cocuk buyumez diye
Elsane sonsuzmasalim masallah demekki benimkide buyuyor😁annem beni 5kl dogurmus o kadar olmasada 3kl olsa iyidir
Angelada Ben 20 haftalik hiç hamile oldugumu anlamıyorlar ben de alamıyorum. Ama çok şükür bebeğin kilosu iyi
Dilara9 Elsane kiz sen yinede 11 kilo almisin hamileliginde bnim yerimde olsan napardin bir kiloyla 😂🙈
Dilara9 Elsane cocuk kilosu cok iyi hamd olsun doktorum iri bi bebek oldugunu söyledi hata 😂🤭o alirken ben veriyordum demek 😂
Degisken Elsane 6 kilo aldım 37.2 yim.bebek 2750 . Ben almasamda bebek aldı kilo hep. Son ayda alınır diyorlar son ayımda da almadım.