Gokselin 28+2 deyim 2 gündür bebeğimi hissetmiyorum hareket etmiyor ev taşıdım temizlik eşya falan uğraştım birşey olmamıştır değil mi
AtaMommy Gokselin hiç hissetmemen normal değil zayıfta olsa hissetmiyor musun 1 kere bile? hiç 0 sa hareket 2 gündür acil doktora git bence
Sbnmkrl Gokselin bir yere uzan kızarmış ekmeği gezdir karnının üzerinde kokulara tepki verebiliyormuş. Anane taktiiğidir😁Belki sen uyurken hareket etmiştir ve sen hissetmemişsindir. Doktor bir arkadaşıma bazen çok yorgun olduklarını hareket etmediklerini söylemiş
Gokselin AtaMommy normalde sabahları falan çok hareketli olurdu ama dün öğleden sonra kesildi hiç yok
Deletedmom262 Gokselin doktora sormak gerek bunu buraya degil. Yani muayene edilmeden bi sey olmamistir mi denmesini bekliyorsunuz.. hemen acile gidin
Gokselin Deletedmom262 normal mi demeye getirdim ilk gebeliğim olduğu için daha önce başıma gelmedi çünkü
AtaMommy Gokselin normal değil canım haftana göre çok uzun bi süre 23 24 de olsan normal olabilirdi ama ilerlemiş haftan vakit kaybetmeden bi acile git bence. inşallah iyidir bebek 🙏🏻
Deletedmom262 Gokselin hic hissetmiyorum diyorsunuz.. bir gunde en az 10 kez hareket hissetmemiz gerekiyor. Yani iciniz rahatlar hic degilse doktora görününce.
YenidenAnneOlmak Gokselin öksürün bakalım yine hareket olmazsa bence de Dr a gidin hem içiniz rahat etmiş olur.
Didem-Melissa Gokselin Sol tarafina dogru uzan biraz dinlen hareketlerini kontrol et. Hala bişey hissetmiyorsan tabii ki git doktora!!!
Gltn35 Gokselin Mutlaka doktora gidin kendinizi cok yorduğunuz içinde hissetmiyor olabilirsiniz ama 2 gün uzun bir süre bende 28 haftamdayım gün içinde cok hissediyorum içiniz rahat etsin en azından ultrason ile baksınlar
Sermec27 Gokselin kesınlıkle acile gidin hemen 2 gün cok ama cok uzun bir süre be kadar yorulursanız yorulun bu haftalarda bebek en az günde 10 kez hareket eder vakit kaybetmeyin
Sweetmerve Tatlı bir şeyler yiyip sonrada solunuza yatın hissetmeniz gerekir veya müzik dinletin,konuşun