KadirMerveAknc Kozlar aranızda hamile yastığı kullanan varmı ben yüz üstü uyuyorum faydası olurmu kullanıp memnun kalan arkadaşlarım fikir verir misiniz ☺
NeslihanPiaAbac KadirMerveAknc Ben kullandım çokta rahat ettim son birkaç haftadır oda fayda etmiyor ama bu haftalara kadar kurtarıcım oldu
OktayMeltemSahin KadirMerveAknc ben kullanıyorum kesinlikle çok rahat uyuduğum pozisyonda uyanıyorum tavsiye ederim.
Bahaaar KadirMerveAknc Canım bende kullanıyorum çok faydası var sürekli bacaklarının arasında tutarsan iyi olur eminim 🙂
B8use KadirMerveAknc ben yastik felan almadim kucuk ince bi yastik karnima destek veriyorum 1 tane yastik bacak arama aliyorum bu sekilde gayet rahat sola dönük sekilde yatiyorum bi dene rahat edemezsen yine al ben hic gerek duymadim
KadirMerveAknc Bahaaar CerenErenAnkarali B8use Bahaaar OktayMeltemSahin NeslihanPiaAbac Kızlar hepınize cok tesekkür ederim yarın hemen sipariş edeyim uyurken yüz üstü uyanınca cok üzülüyorum belki faydası olur ☺
Bgmbgm KadirMerveAknc valla ben cnm almadığına pişman oldum ilk hamilelikte almadım pahalı boşver dedim şimdi ikinci hamileyim aman diorum nede olsa bu son keşke ilkte alsaydim ozamn kullanirdim
KadirMerveAknc Bgmbgm bir sitede %50 indirim vardı benimde dikkatimi çekti alayım da rahat uyuyayım ☺
Kimyagercik KadirMerveAknc bem hamileligimin sonundayim ve yatmakta cok zorlandim ama artik az vakit kaldi diyio almadim .. keske alsaymisim diyorum suan ...
Bgmbgm KadirMerveAknc al bencede cidden ihtiyaç ikincidede kullanırsın olmadı ihtiyaçi olan arkadaşına verirsin bn almadım zatne 36 haftalık oldum
KadirMerveAknc Bgmbgm evet zaten 20 haftalıgım daha 20 haftamız var onla rahat yatarım ☺ Yüzüstü yatınca vicdan azabı cekıyorum zaten bebiş izinde vermiyo 🤣