sinemkumandanveren Merhaba kızlar ayrıntılı ultrasona giren veya girmeyip sorun yaşayan var mı şart mı benim için bu çok önemli
Meriwa sinemkumandanveren canm ben girdim detaylı dediğin organ gelişimine bakıyor bi sorun varsa yapılabilcek müdahaleye bakıyorlar
M_N_R sinemkumandanveren Ben girdim.Onemli aslinda.Yani bebegin butun ic organlarini gore biliyolar.Herşey ama herşey gorunuyo.ALLAH korusun bi sorun varsa onceden tespit edilip tedavi falan uygulana biliyo.Gitmenizi tavsiye ederim ama yinede siz bilirsiniz.🌸💫
Bsrlmnemr sinemkumandanveren gitmenizi tavsiye ederim. Bebeğin tüm organlarına ayrıntılı bakılıyor ve bir sıkıntı varsa müdahale edilebilirse tedavisi oluyor aynı zamanda sizinde rahim uzunluğunuza vs bakılıyor.
Gmsy1 sinemkumandanveren benim doktorum kesinlikle istiyorum dedi yaptırdım bende bi sorun çıkmadı çok şükür. Doktorunuzun görüşünü dikkate alın bence
Deletedmom262 sinemkumandanveren yani sart genelde 2li 3lu yaptirmayip detayli yaptiran burada cok kisi var. Gecen bi post vardi esi istemiyormuş detayliyi pahali diye. Ucretsizde yapiliyor bu islem dogum hastanelerinde. Eger ucreti sebebiyle erteliyorsaniz Arastirin hastaneleri. Netten acip okuyun detayli onemli bi kontrol
sinemkumandanveren Deletedmom262 ücret açısından değil Canım hep 2 li hemde 3 lü yaptırdım o yüzden bunada gerek var mı diye düşündüm
mermaid-nm sinemkumandanveren 2li ve 3lüden çok farklı detaylı ultrason.Bu tarama testlerinde bebeğinizin kalbi beyni midesi yani tüm organlarının ölçümleri- durumları- varlık yoklukları saptanamaz
Emrine sinemkumandanveren ikili testde yaptım.. detaylıda ..aynı şey değiller ki …hiç birşey yapmayın ama detaylıya gidin derim …herşeyini inceledi herşey çok önemli