Henza ayseekoru bende ıstanbuldayım kıtıkate ve gapten bıraz urun aldım gene bıraz h&m ve carterstan urun alıp tamamlarım gıbıme gelıyor cok kalıtelıler ogluma kullandıgım markaları tercıh ettım hep ve suan cartersta ındırım var 🌸
Fulyazorlu30 ayseekoru enucuzbebekmarket instagramdan bir bak cnm çok çok ucuz ve kalıteli ben resmen doldurdum siparişle hepsinde geldi harikalar😀
Imfromlastnight Birazı internetten:) zaten avm de çalıştığım için bi imza atmaya gitmem gerekiyor. O gün her şeyi toplayıp geleceğim :) başka biyere gidilecek gibi değil. Eminönü demiştim ama hem giden tanıdıklarım güzel hiçbir şey yok dedi. Hem de eşim o kalabalığa izin vermiyor :/ pahalı al yine de gitmeyelim oraya dedi
Metuci Ben normalde başka yerler düşünmüştüm ama bu virüs beni azıcık korkuttu 🙈 internetten alıyorum genelde bildiğim markalardan. Bi de e bebek civil onların indirimlerini takip ediyorum
RuzgarsMommy Mağaza olarak sadece e bebek valla onu bile internetten daha cok aldım Lcw de internetten aldim civil de netten alıcam galiba gitmesi gelmesi dert
Esilyaa Civilden aldım ama bi kaç atlet defolu geldi. En Güzeli E bbebek. Geri kalan biberon ıslak mendil lansinoh vs. Kirmizibeyazz.com sitesinden aldım. Çok çok ucuz bi site tavsiye ederim.