Arslan98 37 haftalık hamileyim dünden beri sancılarım var ama onun dışında su nişan falan gelmedi doktora gitmelimiyimm
Deletedmom262 Arslan98 benimde sanci yokta adet agrisi gibi bir agri basladi kuru karin agrisi.cok rahatsiz etmiyor suan ama sanirim ufak ufak dogum hazirliklari basliyor.
aysehifa4 Arslan98 Canım bi gidip nst çektirmeni tavsiye ederim bende 36+5 im geçen hafta biraz rahatsızlandım sancım vardı gece gittim açılmam başlamış her an doğumun olabilir dedi doktorum yani git bilsin ve seni ona göre yönlendirsin
Arslan98 Meriwa bazen 5 6 dk da bir bazen de 10 15 dk vajinama baskı oluyo bide ara ara ilk gebelik birşeyde bilmiyorum korktum 🙄
Arslan98 aysehifa4 aynen canım açılma falan mı var diye aklıma geliyo bide yatirirlarsa agrimi evde çekip gitsem diyodum ama gitmeden olmiycak galiba
aysehifa4 Arslan98 banada yatıralım dediler canım ben eve gideyim sıklaşırsa suyum gelir nişanım gelirse gelirm dedim yatmadım sende öyle yapabilirsin ama en azından bebeği bi görürsün son zamanlar ya