mikican Yakli solante pregna kullanıyorum hergün düzenli olarak sürüyorum evden bile çıkmasam sürüyorum çünkü evin içindeki güneş ışığı bile leke yapıyormuş. Mart gibi hafif lekelenmiştim 2 aydır solanteyi kullanıyorum o lekelerimi bile geçirdi
TugceBahadir Alınan güneş kremlerin özellikle hamiler içinse içerisinde mineral filtreli olması lazım ben içeriği temiz olduğu için bioderma mineral sprey spf 50 olanı kullanıyorum
Yakli TugceBahadir Sanırım 50+ altını kullanmak koruyucu açısından doğru olmaz diye düşünüyorum ama marka konusunda çok iyi seçenekler var hangisi sağlıklı olur kararsız kaldım
TugceBahadir Yakli kesinlikle dediğimi kullanırsan pişman olmazsın instagramdan sosyaleczacıyı takip et o bütün ürün içerikleriyle paylaşım yapıyor ben kullanıyorum çok memnunum epeyde gidiyor
yigitalpinannesi40 Ben farmasinin güneş kremini kullanıyorum çokta memnunum 50 faktör hem de fiyat olarak uygun
Yakli yigitalpinannesi40 hiç kullanmadım o markanın ürünlerini bilmiyorum fakat göz atıcam bi teşekkür ederim
Yakli TugceBahadir bakıcam mutlaka ve zaman geçmeden almak istiyorum malum yaz geldi dışarı çıkarken dahi sürülmesi gerek çok teşekkür ederim paylaştığın için 🤗
Yakli mikican çok iyi o zaman kesin bakıcam çok seçenek var karşılaştırmak çok iyi olucak umarım en doğrusuna karar veririm kendim için teşekkür ederim
Goncis Solantenin hamileler için özel güneş kremi var tavsiye ederim, önceden de solante kullanıodum hamilelikle özelini kullanmaya başladım