Irmakk35 Merhaba izmir medikal parka gidip demir hayat- 2 can sigorta yaptıran var mı bilgi verebilirse sevinirim :)
Gonay Irmakk35 evet ben yaptırdım.keske daha erken yaptrsaymısım.şuan 24. Haftamdaym 1 ay oldu yaptıralı baya bı geç kaldım ama yıne de karlı oldugunu düşünüyorum
Irmakk35 Gonay çok teşekkür ederim:) benimde 8 haftalık oldu yaptırmayı düşünüyoruz açıkcası avantajlı olup olmadığını pek değerlendiremedik, 7000 fiyat vermişler 8 muayene+doğum, tahliller içinde avantajlı olur değil mi ?
Gonay Irmakk35 hıc vakıt kaybetmeden yaptrmanızı tavsıye ederım.eşim hesap yaptı bırz gec haftada olmamıza rağmen yaptrdık bız 8 muayeneyı kullanamıcam bıle sanırım.ıkılı test flnda ücretli yaptrdık.normalde ücretsiz o sıgortanın ıcınde.bız bukadr gec yaptrmamıza göre avantanjlı oldgunu düşünüyoruz.sızın ztn baya avantajlı olur.kesın yaptırın derım
Irmakk35 Gonay karar vermemize çok yardımcı oldunuz çevremde hiç yaptıran olmadığı için bilgi sahibi değildik bu hafta yaptıralım bizde :)
Sevcus Gonay merhaba hastaneden fiyat aldınız mi doğum için bende Sigorta işe görülüyorum ayrıca ikili tarama için ne kadar ödediniz
Gonay Sevcus evet 6500 tl doğum şuan.normaldede ıkılı tarama ıcın bıdaha para ödenmıyor ben yaptrdıktan sonra sıgortayı yaptrdgm ıcın ödedım malesf:/ ikili test ücreti de 300 gbı brseydı
Sevcus Bende Demir hayattan fiyat aldım bugün Sigorta birimi diye bir şirkete özel 6390 TL dediler. Sadece epidural iğneyi karşılamıyormuş O zaman bende yaptırayım. Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Sağlıkla alın kucağınıza