Gzde_96 Aycaa441 22 haftalık olduk canım daha tam anlamıyla 2 haftadır hissediyorum 😍 Ama kişiden kişiye ve fiziksel duruma göre değişiyor benım kendı göbeğimde vardı biraz bunun etkisyle gec hissettim. Sen kaç haftalıksın
buseyusuf27 Aycaa441 18+4 de hıssettım sağ da yada sol da bı sısme oluyor ve acıyordu sanırım yaslanıyordu ovalıyordum konusuyordum oyle duzelıyordu sonra ıcınde balık oynar gbı hısetmye basladm 19+4 olduk arada tekmelıyor kızıl dısarıdan ızleyebılıyorum 🤲🏻🙈
bebegim_28 Aycaa441 20+2 oldum 2 gündür solumda nabız gibi hissediyorum günde 1 yada 2 defa çok değil
Betim Aycaa441 16. Haftada pıt pıt pıt şeklinde hissettim ☺️☺️Bağırsak hareketi de olabilirdi ama ben o sanıyordum ☺️☺️
Sltn01 Aycaa441 senin haftanda ben hissetmeye başlamıştım canım pıt pıt bşey atıyor böyle nabız gibi 😘
bebegim_28 buseyusuf27 maşallah sizin ki pek yaramz olucak sanırım ben 20+2 oldum 2 gündür nabız gibi hissediyorum belirsiz şekilde 😁 benim ki de tembel olucak sanırım 😄
buseyusuf27 bebegim_28 valla suarlar uyuyor sureklı ılk aylar cok hareketlıydı 😁 uyusun yeterkı saglıkla büyüsün 🙈
bebegim_28 buseyusuf27 kız mı sizin benim kız😊 uyuşuk uykucu tembel bişi bekliyorum bakalım babamız da biraz uykucu ve üşengeçtir yadırgamam 😄
buseyusuf27 bebegim_28 bnmde kız 😁 bzmkıde babaya benzıcek snrm 😁 cok sukur esım üşengec dgl de ıste bazen ısıne gelmeyınce oyleymıs gbı davranıyor 🤣
Fatmanurkor94 İlk gebelıgım de 17. Haftada 2. Gebelıgım de 15. Haftada ıksııde minik tekmeyle kasıklarım da
buseyusuf27 bebegim_28 🤣🤣🤣 bıraz benzıyor bzmkıne ayaga hizmet ister bazen dıyorm hamıle oldugumu untyosun snrm kalk kndın al dyorm 😁 alısacaklar cocuk yapmak kolay onemlı olan bakmak buyutmek asıl mesele dogumdan sonra baslıyor 😁
akovalardan Aycaa441 17 de tekmecikle çok ufak ufak hareketlenme ile şimdi 30 olduk Masallahimiz var🤗💙
Dildare Aycaa441 merhana. 19. Haftada hissetmiştim. Bir tarafıma dönük yattığımda pıt pıt bişey vuruyor gibi olmuştu. Şimdi 29. Haftadayız ve hareketleri artık dışarıdan bile görünüyor 😊