Askile Kızlar 19 haftaligiz bebis hareketlerimiz sanki elektrik çarpar gbi anlık tam tekme tarzı değil bu hissedilen şey ne yada ne şekilde hissedilmesi lazım merak ediyorum 🙂 elimi koyunca titriyor gbi olması gerekn bumu
deletedmom351 Canım aslında başta seyirme gibi oluyor minik pıt pıtlar yani 😂 En azından benim öyle oldu titreme gibi bir şey hissetmedim ben seninki belki farklı oluyordur
Ladess deletedmom351 böyle nasıl anlatsam pıtpıtpıt gibimi gayet periyodik ,ben hissediyorum sabahları ama acaba gazmı diyorum 😀
Dlrsdzynpzll Ladess kıķırdaklar kemige donusme evresinde bdnde sizin gbi hissetmistim ilk once sonra baloncuklar patliyor gbi falan ki her gecen gun siddeti arttikca sizde onun bebisiniz oldugunu eminim anlarsiniz😊
deletedmom351 Ladess kaç haftalıksınız 18den itibaren başlıyormuş ben 21 de falan hissettim pek anlatılmıyor ki nasıl olduğu bambaşka bir şey 😍
Dlrsdzynpzll Arkadaslar tekmeden donmeden bahsetmiyorzki saniyelik seyler oluyor ben 2. Kizima hamileyim ortalama 15 16 larda basladı sonucta siddetli hareketlerden bahsetmiyoruz yani hissediyorum diyenlere inaniriim😊