Kiymetlibebek kizlar dunden beri basur problemim var cok kotü sismis ne yapabilirim basina gelen varmi ik defa oldu cok aciyor yuruyemiyorum oturamiyorum 😭 basina gelen varmi 36 haftalik hamileyim
Busrakurucu Kiymetlibebek çok geçmiş olsun aynı problemi bende yaşadım gün içinde iki üç kere vazelin sür ve şişen yerleri içeri doğru parmağınla hafifçe ittir bana tek iyi gelen şeydi bol bol su tüket yemeklerini zeytinyağlı baharatsız yemeğe özen göster şifa olur inşallah canım 🤲
asianneadayi Kiymetlibebek ben hamile olduğumdan beri çekiyorum canım ya 31 haftalık olduk valla hala basur dursa da en azından acısını hissetmiyorum uzun zamandır tek çarem her gün günde 2 kez ve mümkünse tuvalete çıktıktan sonra kortos adında bir krem sürüyorum doktorum verdi bir de ardından kantaron yağı sürüyorum acım hiç olmuyor
Ayyse34 Kiymetlibebek ah ah bende hep vardı gebelikte yine tekrarladı yumuşakça içeri ittir dışarıda popo arasında batma kaşıntı yapar acır çok iyi anlıyorum snei lifli yiyecekler tüket baharat acı turşu dan uzak dur kefir iç incir ye yulaf ezmesi falan yoğurtla beraber bol ca su iç bende kan ilaçları kullanıyorum aynı haldeyim geçmiş olsun
Busrakurucu Kiymetlibebek yaşayan bilir onun acısını hamile olunca ilaçta kullanamıyosun çok zor bi şey 🙄 sıcak su torbasına su koyuyodum hafif yan yatıp altıma bırakıyodum oda çok iyi gelmişti ama hamilelik varsa bilemedim belki Zarar flan verir Allah korusun
Ayyse34 Kiymetlibebek ittirmezsen daha çok canın yanıcak gerekirse eşinden yardım al şuan hamile oldugun için zorlanırsın ılık duşa gir fito krem iyi geliyor ama doktora danış önce